Scrisoare de informare, familia Rai - India 
Adăugată de AgentiaKairos in 10/06/2019, citită de 1.130 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare, familia Rai - India 

Dragii noștri,

            Vă salutăm cu pacea Domnului! Luna trecută vă scriam că avem nevoie de o clădire pentru biserică cât mai curând. Cu ajutorul și călăuzirea Domnului, am găsit un teren potrivit pe care va fi posibil să construim atât clădirea bisericii cât și o casă pentru noi în viitor. Prin credință am început procesul de cumpărare și avem la dispoziție două luni de zile pentru a plăti în întregime.
       Îi mulțumim Domnului pentru proprietarul casei în care stăm în chirie, persoană care ne-a ajutat foarte mult cu găsirea acestui teren, cu actele necesare la notar și altele. Tot el ne-a ajutat ca să obținem un preț mai mic decât prețul pieței. Ne rugăm ca Domnul să îl răsplătească și să îl binecuvinteze cu cel mai mare dar - mântuirea sufletului său.


            Vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi ca să putem plăti toată suma necesară pentru cumpărarea acestui teren. Dacă Domnul vă pune pe inimă, vă rugăm să ne ajutați cu cât puteți. Ne punem toată încrederea în Domnul, Cel care poate face nespus mai mult decât știm noi să cerem sau să ne gândim.
            Pentru cei care doriți și puteți să ne ajutați pentru cumpărarea acestui teren, puteți depune bani în următoarele conturi:
 
Cont Ron:  RO 53 BTRL RON CRT 0398497401
 
Cont Euro: RO 03 BTRL EUR CRT 0398497401
 
Țepes Gabriela Lidia
Banca Transilvania
Sucursala Astra, Brasov
 

            Vă mulțumim din inimă și ne rugăm ca Domnul să vă binecuvinteze din belșugul harului Său!
 

 
 


Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch 


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni