Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
Adăugată de AgentiaKairos in 08/06/2019, citită de 945 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
 Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
Buletin informativ - Școala de Misiune Kairos
Mai departe...
Numărul 7 (mai 2019)
 
          Luna mai a fost pentru școala de misiune o luna plină de activități. Am început cu un curs de Comunicare transculturală, urmat de cursul Securitatea pe câmpul de misiune. Acest curs a inclus și niște jocuri de rol prin care am învățat cum să răspundem și cum să ne comportăm atunci când suntem interogați de autorități sau chiar opriți pe drum. Prin aceste activități am înțeles că nu trebuie să lăsăm pe nimeni din echipă în urmă. E bine să știm toate aceste lucruri înainte de a merge pe câmpul de misiune.
          Iunie va fi ultima lună din anul acesta școlar. Îi mulțumim Domnului că ne-a binecuvântat să ajungem până aici prin harul Său! Vă mulțumim că veți continua să ne susțineți în rugăciune, întrucât urmează să avem cursul despre finanțe, hinduism și budism și Plantare de biserici. Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi pentru Școala de vară de limbă engleză pentru adolescenți, pe care o organizăm în ultima săptămână. Vom avea împreună cu noi pentru acest proiect o echipă din SUA. Adolescenții din oraș vor avea ocazia să învețe limba engleză și să converseze cu vorbitori nativi, dar în același timp vor putea auzi Evanghelia. Ne dorim mult ca Domnul să pregătească adolescenți care să își dorească să Îl cunoască pe El și ca să lucrăm în mod eficient cu echipa de tineri americani. Este o oportunitate minunată prin care vom putea să împărtășim Evanghelia.
 

Motive de mulțumire:
• Pentru cursurile deosebite pe care le-am avut și prin care am învățat că Evanghelia este singurul adevăr și nu doar pentru noi, dar și pentru musulmani.
• Pentru oportunitățile de a spune Evanghelia celor din Serbia și pentru deschiderea lor.
• Pentru încurajarea pe care am primit-o prin faptul că Evanghelia este o veste bună pentru toți oamenii.

 
Ne rugăm:
• Pentru oamenii din Coreea de Nord care sunt închiși în această țară plină de disperare și pentru cei care încearcă să ducă acolo Evanghelia.
• Ca Domnul să aducă adolescenții potriviți la Școala de engleză, ca Evanghelia să fie spusă clar și ca echipa să lucreze bine împreună.
• Pentru studenții Kairos care vor încheia în curând școala. Ne dorim ca ei să înțeleagă voia Lui Dumnezeu pentru următorii pași din viața lor.
• Pentru personalul Școlii, Andy și Anca, ca ei să iasă biruitori în această perioadă aglomerată din ultimele săptămâni și să Îl simtă aproape Dumnezeu în dorința lor de a-L sluji.

 
Echipa Kairos

Pentru a citi întregul buletin informativ, vă rugăm click AICI. Domnul să vă binecuvinteze!

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni