Seminarul Biserica Misionară - Agenția Kairos
Adăugată de AgentiaKairos in 06/06/2019, citită de 686 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Diverse
Seminarul Biserica Misionară - Agenția Kairos

Agenția Kairos organizează Seminarul Biserica Misionară, seminar care își propune să răspundă la întrebările: Ce anume face ca o biserică să fie misionară? Cum poate ajunge biserica noastră o biserică misionară?

Conținutul seminarului:
- Învățătură cu privire la: 1. Baza biblică a misiunii; 2. Lumea în care trăim.
- Modalitățile concrete și idei creative pentru: 1. Promovarea viziunii pentru misiune în biserica locală; 2. Susținerea misionarilor: moral, spiritual, logistic, financiar și în rugăciune.

Componentele seminarului:

- Introduceri demonstrative – Au ca scop captarea atenției și prezentarea într-un mod plastic a adevărului central din fiecare capitol.
- Chestionare – Sunt parcurse individual și au ca scop evaluarea personală a înțelegerii pe care o avem cu privire la  temele propuse de seminar.
- Prezentări Power Point – Au menirea să sintetizeze și să structureze informația celor patru capitole, într-o formă grafică plăcută care stimulează reținerea informațiilor.
- Mărturii VIDEO – Fiecare capitol al seminarului este însoțit de una sau mai multe mărturii video ale misionarilor sau ale reprezentanților zonali Kairos, menite să consolideze învățătura prezentată în capitolul respectiv.
- Întrebări de diagnosticare – Sunt parcurse în grupe mici de discuții și au ca scop evaluarea stadiului în care se află biserica.
- Aplicații – Reprezintă pași concreți pe care biserica decide să-i pună în practică.

*Dacă doriți să organizăm acest seminar și în adunarea din care faceți parte, nu ezitați să ne contactați la: 0744 754 457 | [email protected]
 


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni