Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 27/04/2019, citită de 901 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Hristos a înviat!

          Dragi frați și surori vă mulțumim frumos pentru rugăciuni și pentru susținere în lucrare. Domnul să vă întărească în continuare. 
          La mijlocul lunii martie a avut loc conferința pentru lucrătorii nepalezi din diaspora. Mulți nepalezi merg la muncă în alte țări, însă acolo Domnul îi folosește cu mână tare, vestesc Evanghelia și încep biserici noi. Această conferință a fost o binecuvântare pentru noi și totodată o încurajare pentru lucrare. Am întâlnit un păstor nepalez care face lucrare într-un sat foarte retras, Chainpur, unde a și început o biserică. În momentul de față, în Nepal este interzisă predicarea Evangheliei. Dacă faci lucrul acesta, statul ori te bagă la închisoare ori plătești o amendă mare. Chiar și așa am vestit Evanghelia pentru că nu am vrut să pierd ocaziile care s-au ivit.
 Nepalul are nevoie de rugăciunile dumneavoastră.     
          Cât despre lucrătorii din Butan, ei mi-au cerut să le duc bibliile până la graniță, iar de acolo mi-au zis că se descurcă. 
Nu au biblii iar nevoia este mare. Dacă doriți să participați la acest proiect, vă să donați bani, cu mențiunea: „Donație pentru Biblie”. O Biblie costă 15 lei. 
          Ieri ne-am întors din Nepal, unde am fost toată familia pentru extinderea vizelor soției și a soacrei mele. Am avut multe oportunități să împărtășim și Evanghelia. Am vestit Evanghelia la doi musulm care nu au fost foarte interesați, însă un tibetan musulm a fost foarte atins de Evanghelie. El ne-a povestit durerea sa. Mama lui a fost părăsită de tatăl lui când ea devenit creștină. Când a auzit Vestea cea Bună, a fost în mare cumpănă pentru că nu știa ce sa facă: să urmeze religia tatălui sau hotărârea mamei. În prezent nici unul  din părinți lui nu mai sunt în viață.  Numele lui este Arair Bhutia. Rugați-vă pentru sufletul lui, ca Dumnezeu să îl mântuiască cât mai curând. 
 
Motive de rugăciune:
1. Pentru mântuirea sufletelor din Nepal în ciuda restricțiilor; 
2. Pentru Butan, ca să ajungă bibliile cu bine în mâna fraților noștri de acolo; 
3. Pentru pace și liniște în zona noastră, West Bengal, mai ales că au avut loc alegeri; 
4. Intenționez să încep instrurea vocațională: rugați-vă  pentru drumuri deschise, oameni potriviți și participanți serioși. 


          În încheiere vă dorim o părtășie deosebită cu Domnul Isus Hristos, sărbători cu pace și înnoirea sufletului și a minții!

 
Cu drag și multă prețuire,
familia Bagdas

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni