De ce sunt interziși Creștinii și sunt primiți Musulmanii în Marea Britanie
Adăugată de Dany82 in 23/04/2019, citită de 1.705 ori
Autor: infoCrestin, Categorie: Internațional
De ce sunt interziși Creștinii și sunt primiți Musulmanii în Marea Britanie

Londra duce o evidentă politică anticreștină, confirmată de datele statistice oficiale. Câteva cazuri recente sunt absolut strigătoare la cer.

În două dosare separate, Marea Britanie a invocat în mod bizar Biblia și pe Hristos pentru a respinge solicitări de azil ale unor creștini persecutați.

Cei doi creștini, un bărbat și o femeie, amândoi foști musulmani, în demersuri diferite, ceruseră azil pentru că nu mai puteau locui în Republica Islamică Iran, aflată pe locul 9 în clasamentul țărilor persecutoare de creștini. Cu atât mai mult a celor care s-au dezis de islam.

Nathan Stevens, lucrător social britanic specializat în solicitări de azil, le-a făcut publice poveștile de curând. El ne-a relatat că serviciile de imigrație ale Home Office (Ministerul de Interne) britanic îl înștiințaseră în scris pe solicitantul de azil iranian că mai multe pagini din Biblie nu „corespundeau” cu convingerea sa că a îmbrățișat o religie „pașnică”.

Scrisoarea Home Office cita diverse extrase din Ieșirea, Levitic și din Matei pentru a ilustra caracterul violent al Bibliei; astfel Cartea Sfântă ar fi „o frescă a răzbunării, a morții și a violenței”.

Scrisoarea guvernamentală conchidea:

„Aceste câteva exemple nu corespund afirmației dvs că v-ați convertit la creștinism după ce ați descoperit că acesta este o religie «a păcii», spre deosebire de islam, care nu ar fi decât violență, furie și răzbunare.”

La citirea acestei scrisori, lucrătorul social Nathan Stevens a scris pe Twitter:

„Am văzut multe lucruri în viața mea, dar nimic nu seamănă, nici pe departe, cu șocul pe care l-am avut când am văzut această diatribă menită să justifice un refuz al dreptului la azil.”

Stevens a adăugat:

„Fiecare este liber în legătură cu judecățile sale privind credința, însă cum este cu putință ca un funcționar public britanic să extragă citate dintr-o carte sfântă pentru a dinamita convingerile unei persoane care a ales să se împlinească într-o altă religie?”

 

Citeste mai mult pe: evz.ro


Știre preluată de pe www.infocrestin.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni