Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 08/03/2019, citită de 1.134 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Pace dragi frați și surori,
         
          Mulțumim tuturor celor care ne tineți pe brațe de rugăciune. Săptămâna trecută am fost pentru trei zile în Bandapani,  cu Suraj. Aici se găsesc doar triburi de adibași. Comunitatea este în întregime cu probleme. Oamenii sunt robiți de droguri, alcool, cearturi și adulter. Din cauza trăirii lor păcătoase, sprpcia și bolile sunt la ele acasă. Dar Domnul a făcut mari minuni chiar dacă eu m-am îndoit. Am predicat mesaje scurte despre acceptare pe Domnul Isus și despre înfruntarea tuturor slăbiciunilor.  Le-am  spus că doar Isus Hristos le poate schimba viața, societatea și să le dea pacea de care au nevoie. Le-am mai spus că doar prin El pot primi binecuvântări reale. I-am îndemnat să-L primească ca Domn și Mântuitor cât de repede, ca să-și pună la adăpost viața de mânia viitoare. Stând acolo eu și predicând dintr-o dată au venit la mine trei tinere și mi-au cerut să mă rog pentru ele. Dupa ce m-am  rugat L-au acceptat pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor.
          Tot în același sat am întâlnit o tânără, Simran, instabilă mintal de doi ani. Ea a fost ademenită de vraciul satului cu care a avut un copilaș apoi a fost  respinsă de toți. Fuge de colo colo, însă mama ei are grijă de ea și o aduce la biserică pentru vindecare și eliberare.
 Ne-am rugat pentru ea și vă îndemnăm și pe voi să mijlociți pentru acest suflet. Mă doare să-i văd oameni prinși în mrejele celui rău, de aceea Îl rog să se îndure de ei. Să fii în lucrare nu-i ușor, sunt multe probleme de înfruntat dar tot Domnul Isus este Cel ce ne dă putere să ducem până la capăt slujba. Rugăciunile dumneavoastră, bunătatea arătată față de noi și cuvintele de încurajare sunt întotdeauna prețuite de noi.
 

Motive de rugăciune:
1. Pentru Bandapani, unde Domnul poate aduce schimbări reale în societate;
2. Pentru cele trei tinere care L-au acceptat pe Domnul Isus, să fie statornice;
3. Pentru Simran, pentru vindecarea și eliberarea ei;
4. Pentru noi și colaboratorii în lucrare: pastorul Binod, pastorul Jiwas, pastorul Anup și Suraj. În perioada 11-14 martie ne vom afla în Nepal în vederea participării  la  seminarul  susținut pentru  lideri.
         

          Vă mulțumim în numele Domnului Isus pentru sprijin. Fie ca El să fie întotdeauna la dreapta dumneavoastră!
 
Cu drag și prețuire, Silvia,
Uday, Abigail și Sophy!

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni