Scrisoare de informare - Familia Marianciuc, Malawi
Adăugată de AgentiaKairos in 08/03/2019, citită de 1.219 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Familia Marianciuc, Malawi
Scumpi frați, surori și parteneri în rugăciune, 
 
          După cum mulți dintre dumneavoastră ați auzit, la sfârșitul lunii ianuarie, tata a plecat Acasă! Domnul așa a rânduit lucrurile încât sub călăuzirea Lui, pe data de 23 ianuarie, împreună cu Loredana am hotărât că ar fi bine să plec în România pentru o perioadă, din cauza situației tatălui meu, care se tot agrava. Astfel, am ajuns acasă la Siret și i-am surprins pe toți, dar în special pe tata, care era deja pe patul de moarte. Domnul mi-a dat harul să mai petrec câteva zile cu el, înainte ca El să-l ia acasă. Mulțumim tuturor celor care v-ați rugat pentru noi în această perioadă, ne-ați încurajat și ați fost împreună cu noi, Domnul să vă binecuvinteze și să vă răsplătească. Duminică, 24 februarie am ajuns acasă în Malawi, după o perioadă destul de lungă petrecută departe de Loredana și copii. Mulțumim Domnului că i-a păzit aici în Malawi și nu a fost nici o problemă de securitate dar nici de boală. 
          Lucrarea de aici își continuă activitățile, iar Domnul continuă să lucreze în viețile celor cu care intrăm în contact. De ceva vreme am început să pregătim oameni aici care să continue lucrarea, să-i ajutăm, să-i încurajăm și să-i suținem. Pemphero și Mayeso continuă să se implice în lucrarea cu copiii și cu adolescenții, și în curand echipa de lucrare va mai primi încă două fete care să se ocupe de grupele de copii. Loredana se ocupă acum de ele pentru a le pregăti pentru lucrarea cu copiii.
 Rugați-vă împreună cu noi pentru Morine, o fată serioasă,mântuită care vine la grupa de adolescenți de câțiva ani buni, și care credem că Domnul o va folosi în lucrarea cu copiii. Totodată, rugați-vă pentru Tutuzire, o fată din adunarea de la Nsanama, care anul trecut a luat și botezul. Ea a început să o ajute pe Loredana la Școala Duminicală și are dorința să învețe mai mult în a fi mai eficientă în lucrarea cu copiii. Ne rugăm ca acești tineri să continue să fie o mărturie bună pentru cei din jur. 
        La grădiniță, în fiecare zi vin peste 150 de copii care primesc o educație creștină, dar și o masă nutritivă. Cei cinci noi educatori, cu mai multă experiență dar și cu dorința de a sluji, sunt dedicați lucrării de acolo și lăudăm pe Domnul pentru acest lucru. Fiind și o lucrare socială, în fiecare săptămână ne confruntăm cu tot felul de provocări. Rugați-vă pentru noi, ca Domnul să ne dea răbdare și înțelepciune în deciziile pe care trebuie să le luăm.                                                                 
       Adunarea din Nsanama este o prioritate pentru noi, aici în lucrarea din Malawi! Este o lucrare complexă,  care implică: lucrarea cu copiii, adolescenții și tinerii, studiu biblic, evaghelizare, vizite și altele. Fiind o lucrare spirituală, suntem conștienți că suntem într-o luptă deschisă cu cel rău. Nu este săptămână să nu ne confruntăm cu diferite probleme și încercări. În această perioadă, într-un mod deosebit, adunarea din Nsanama este implicată în evanghelizare în satele din împrejurimi, în spitale și chiar școli. Rugați-vă pentru cei care aud Cuvântul lui Dumnezeu, ca să-L primească și să aducă roadă. Rugați-vă și pentru tinerii adunării, care sunt implicați în mod direct în aceste evenghelizări, ca ei să fie un exemplu de urmat pentru cei din familiile lor, de la școală și din comunitatea în care trăiesc.  
          În final, am vrea să vă împărtășim faptul că de ceva timp în urmă, Domnul ne-a vorbit cu privire la întoarcerea noastră în România și am dori ca să vă rugați împreună cu noi pentru o nouă familie care să dorească să-L slujească pe Domnul aici în Malawi.
 O familie pe care Domnul să o cheme la slujire și să o pregătească pentru provocările de pe câmpul de misiune. Ceea ce putem să vă spunem este că în 13 ani de lucrare în Malawi, dacă nu știam că suntem în voia Domnului, nu puteam să facem față provocărilor de aici. Sunt încă multe lucruri neclare cu privire la plecarea noastră, însă ne rugăm ca Domnul, în îndurarea Lui, să ne vorbească, să ne pregatească și să ne poarte de grijă chiar și în ceea ce privește un loc în care să locuim în România. Dorința noastră este să continuăm să ne împlicăm în lucrarea din Malawi și, atât cât vom putea, să vizităm și să încurajăm pe cei care vor fi aici. Sunt încă multe lucruri de pregătit, însă știm că Domnul ne va întări și ne va da puterea necesară în a lăsa totul în rânduială aici. Rugați-vă împreună cu noi pentru această nouă etapă din viața noastră! 
          Vrem să vă mulțumim pentru tot acest timp în care ați fost și sunteți implicați în lucrarea Domnului din Malawi, atât financiar cât și în rugăciune! 
 
Cu dragoste în Hristos, familia Marianciuc
Emilian, Loredana, Samuel & Salomeea
din Malawi, 'Inima caldă a Africii"

 

Pentru a afla mai multe detalii despre lucrarea noastră, puteți vizita si site-ul nostru, dând click aici

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni