Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia
Adăugată de AgentiaKairos in 28/02/2019, citită de 1.117 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia

Dragi frați și surori,
 
          Dorim să împărtășim cu dumneavoastră câteva dintre motivele noastre de multumire.
 

Poiraz
          Anul trecut am început un curs de ucenicizare împreună cu Nazli, o tânără creștină și prietenul ei, Poiraz, care nu era creștin. Acesta ne-a mărturisit că în visele lui l-a întalnit pe Isus, care a stat de vorbă cu el. După o lună de la terminarea cursului de ucenicizare Poiraz l-a întrebat pe Dumnezeu ce dorește de la el. Acum două duminci, în timp ce asculta pe fratele vorbitor, Dumnezeu i-a dat un răspuns  printr-un verset:“Tu esti fiul Meu!”. Pentru prietenul nostru acest răspuns a fost suficient ca el să înțeleagă dragostea lui Dumnezeu, iar acum suntem foarte fericiți pentru că el a ales să își predea viața Domnului Isus.
 
         Rugați-vă ca Domnul să îl ajute pe Poiraz să crească în cunoștința Domnului, să rămână în El și să aibă curaj să Îl mărturisească familiei lui.
 
Hakan
 
          Îi suntem mulțumitori Domnului și pentru Hakan, un tânăr care a revenit la adunare. Anul trecut ne-a spus că nu mai dorește să vină, însă a participat la tabăra noastră de luna trecută și am putut vedea unele schimbări la el. Artun a reînceput studiul biblic cu el și 
ne rugăm ca Domnul să îi transforme viața.
 
Lucrarea prin internet și literatură
 
          Câteva luni de zile Artun a lucrat la crearea unei pagini de internet creștine. Mulțumim Domnului că zilele trecute pagina a fost finalizată iar cei interesați de creștinism pot găsi aici informațiile necesare. 
Rugați-vă ca Domnul să folosească acest website pentru mărirea împărăției Lui în orașul nostru. Artun lucrează și la traducerea unei cărți creștine. Rugați-vă ca Domnul să îi dea înțelepciune, pricepere și să îl ajute să termine cu bine și acest proiect.
 

Evanghelizare
          Mulțumim Domnului și pentru evenimentele evanghelistice pe care le putem organiza în luna martie  când vom avea două săptămâni de evanghelizare stradală. Rugați-vă Domnului pentru o bună organizare și ca Domnul să lucreze prin tinerii care ne vor ajuta. Rugați-vă pentru ajutor, protecție, odihnă și întâlniri cu oameni interesați de Domnul. Avem nevoie de asemenea și de două persoane care să ne poată ajuta cu traducerea, deci rugați-vă și pentru aceasta.
 
Ce am învățat
          Ucenicizarea
- Întotdeauna am crezut că poți începe un curs de ucenicizare doar cu persoanele care L-au primit deja pe Isus Hristos ca Domnul în inimile lor. Trăind într-o țară musulmană, unde oamenii au idei greșite despre persoana Domnului Isus, am realizat că este foarte important să începi un curs de ucenicizare cu cei interesați și deschiși la Evanghelie. Nu trebuie ca cei interesați să fie neapărat mântuiți. Cursul de ucenicizare pe care îl facem noi îi ajută pe cei interesați să afle adevărul despre persoana Domnului Isus și să primească răspunsuri la întrebările lor. În urma a ceea ce află, ei pot lua apoi alege dacă să-L urmeze sau nu pe Domnul. Fără a învăța lucrurile de bază, puțini sunt însă cei ce se decid pentru Domnul.
 
          
Fii deschis
- Știu că Domnul ne dă daruri spirituale specifice, însă atunci când alegem să îl urmăm pe Domnul pe câmpul de misiune, El ne poate chema să lucrăm acolo unde poate nu suntem atât de dăruiți. Eu nu am cântat niciodată într-un grup de închinare, nu mă simt comfortabil când mă aflu în fața oamenilor și, chiar dacă am voce să cânt mă simt mai bine când fac lucrurile stând în „spatele cortinei”. Pot să spun același lucru și despre cât de sociabilă sunt. Mereu m-am considerat a fi o persoană introvertită și aș prefera mai degrabă să fac ceva practic decât să stau de vorbă cu oamenii. Am văzut însă că Domnul mă cheamă să ies din zona de comfort și să fac lucrări care trebuie făcute. Am văzut mulți lucrători care vin pe câmpul de misiune cu planurile lor și care doresc să își folosească darurile lor în lucrare. Acest lucru este foarte bun atâta timp cât suntem deschiși și la glasul Domnului și la nevoile bisericii în care slujim.
          Am învățat că pe câmpul de misiune trebuie să facem lucrările de care biserica are nevoie, fără să ne ținem cu încăpățânare de darurile sau planurile noastre. În acest fel, Domnul ne smerește, ne învață  și ne arată că Cel ce lucrează este El și nu noi.
        
          Toată slava și mărirea să fie a Domnului nostru Isus Hristos!

Cu drag,
Artun și Mirela


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni