Acest foarte neînsemnat frate al Meu, Dani
Adăugată de danydeea in 25/02/2019, citită de 995 ori
Autor: VALENTIN LEONAȘ, Categorie: Recenzii cărți
Acest foarte neînsemnat frate al Meu, Dani

Această relatare nu este despre un „mare om al lui Dumnezeu” care a înfăptuit lucrări mărețe și impresionante. Probabil că ați citit multe din acestea. Slavă lui Dumnezeu pentru Spurgeon, Moody, Wesley și alții! Vă aduceți aminte simțămintele care v-au încercat după ce le-ați citit? Poate ați încercat să aveți experiențele lor și să vă purtați și să predicați ca ei, dar apoi, ați renunțat epuizați și obosiți spunând: „cu mine nu se poate!” Ei au rămas pentru voi niște stele strălucitoare, dar v-ați mulțumit să le admirați resemnați de la distanță. Mai târziu, v-ați revenit și ați spus: „Da. Nu sunt și nici nu voi fi niciodată ca ei, dar un creștin tot sunt prin harul lui Dumnezeu. În starea în care m-a așezat Dumnezeu, vreau să-L iubesc și să trăiesc pentru El așa cum numai eu o pot face.” 

Această carte este o încurajare pentru oamenii simpli ca mine și ca tine pentru a umbla smeriți cu Dumnezeu. 
 
De multe ori creștinul simplu, obișnuit, cu un pas înaintea noastră, care „Îl urmează pe Miel oriunde merge” este de mai mare ajutor, decât aceia care sunt la kilometri în fața noastră. 
 
„Voi lăsa în mijlocul tău un popor smerit și mic, care se va încrede în Numele Domnului.” Țefania 3:12

Știre preluată de pe www.perlasuferintei.ro
Dani a fost fratele meu a fost o binecuvantare sa-l am ca frate. A iubit mult pe Dumnezeu si a fost un exemplu pentru noi. Va recomand cu drag sa cititi marturia lui cu adevarat a fost un om a lui Dumnezeu.
Adăugat în 26/02/2019 de danydeea
Opțiuni