Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 11/02/2019, citită de 1.168 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Pace dragi frați și surori,
         
          Luna trecută  am fost destul de ocupat cu îngrijirea lui Abi și a lui Sophy, care acum are două luni. Ambele fetițe au fost răcite, însă am fost foarte îngrijorați pentru Abi, care la un moment dat a avut infecție în gură, dar Domnul s-a îndurat și s-a vindecat. Construcția de la etaj mi-a luat mult timp. Însă, cu toate acestea, în  ultimele săptămâni Domnul m-a îndemnat și m-a ajutat să motivez și frați și surori la misiune. Biserica Bethhlem Felowship din Kalimpong m-a invitat să predic despre misiune și am vorbit două ore despre ce înseamnă lucrarea de  misiune. Au fost foarte încurajați și binecuvântați în urma relatărilor mele despre experiențele prin care m-a trecut Domnul. Cu această ocazie Domnul ne-a întărit relația cu această biserică în vederea cooperării pentru misiune. În altă sâmbătă am avut un timp mai îndelungat de slujire prin cântare și predică și chiar am luat masa împreună ca biserica din care fac parte. Fratele păstor m-a îndemnat să predic despre misiune și m-am bucurat să le împărtășesc despre misiunea din ultimii cinci ani. Săptămâna aceasta, împreună cu echipa, am fost în satul Ramjhora, printre cei din tribul  adivashi. Am colectat haine pentru săraci și am călătorit timp de cinci ore până să ajungem la ei. Acolo oamenii ne așteptau deja. Însă, înainte de a distribui hainele,  am predicat cam un sfert de oră despre mântuire, după care, o femeie a venit și și-a dăruit viața în mâna Domnului chiar acolo în fața tuturor. Ce minunat lucrează Domnul!
          M-am interesat la fratele păstor despre situația și nevoile oamenilor de aici. El mi-a spus că multe din femeile însărcinate mor deoarece nu au acces la tratament medical în timp util. Nevoia principală aici ar fi cea de un dispensar și bineînțeles de un doctor.
Așadar, dragi frați și surori, să ne rugăm pentru aceste suflete ca să aibă parte de un doctor pământesc dar și de Doctorul Divin, care le poate vindeca de boala păcatului. 

Motive de rugăciune:
1. Pentru Sophy, care este răcită si tușește, ca Domnul să se atingă de ea.
2. Pentru Abi, care este deranjată în somn de multe ori noaptea.
3. Pentru oamenii din satul Ramjhora, care au nevoie de tabere medicale și de o ambulanță, dar și pentru mantuirea lor, care este cea mai importantă.


          Vă mulțumim în numele Domnului pentru sprijinul de orice natură pe care ni-l oferiți, El să vă binecuvinteze, să vă întărească și să vă ocrotească.
Vă îmbrățisăm cu drag
Uday, Silvia, Abi
și Sophy!

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni