Muzeul Bibliei la Timișoara
Adăugată de Softy in 05/02/2019, citită de 1.768 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Muzeul Bibliei la Timișoara

În perioada 2-25 aprilie 2019, la Bastion Theresia Timișoara, va avea loc o expoziție cu peste 500 de exemplare ale Bibliei, în diverse ediții, limbi și dimensiuni. Scopul muzeului este de a sublinia autenticitatea Bibliei și de a încuraja cât mai mulți oameni să citească și să cunoască influența Scripturii. Expoziția va cuprinde fragmente din ediții vechi, manuscrise și informații despre locul și modul în care au fost scrise. De asemenea, Muzeul Bibliei vor fi organizate o seria de interviuri cu personalități, invitați speciali din țară și străinătate, proiecții de film documentar, dezbateri despre rolul și influența Bibliei, expoziții de caricaturi cu teme biblice, concerte și concursuri biblice. Puteți să vă implicați activ în acest proiect de mare anvergură. Este nevoie de voluntari în organizarea întâlnirilor, ghizi și coordonatori de grupuri. Proiectul este realizat de Asociației „Renașterea Familiei” în colaborare cu Consiliul Județean Timiș.

Orarul este: Luni - Vineri de la 9 la 17 și Sâmbătă între 10 și 14.

BIBLIA – a schimbat viețile a milioane de oameni.
Cuprinde 66 de cărți, scrise de peste 40 de oameni, cu un singur AUTOR – DUMNEZEU.
 
În perioada 2-25 aprilie 2019, la Bastion Theresia Timișoara, va avea loc o expoziție cu peste 500 de exemplare ale Bibliei, în diverse ediții, limbi și dimensiuni.

Scopul muzeului este de a sublinia autenticitatea Bibliei și de a încuraja cât mai mulți oameni să citească și să cunoască influența Scripturii.
Multitudinea documentelor istorice, parcursul manuscriselor și al traducerilor de-a lungul secolelor atestă autenticitatea Bibliei. Expoziția va cuprinde fragmente din ediții vechi, manuscrise și informații despre locul și modul în care au fost scrise.
Muzeul Bibliei va găzdui mai multe evenimente: interviuri cu personalități, invitați speciali din țară și străinătate, proiecții de film documentar, dezbateri despre rolul și influența Bibliei, expoziții de caricaturi cu teme biblice, concerte și concursuri biblice.
Se estimează că Muzeul Bibliei va avea mii de vizitatori – din școli, licee, biserici, din Timișoara și din țară.
Puteți să vă implicați activ în acest proiect de mare anvergură. Este nevoie de voluntari în organizarea întâlnirilor, ghizi, coordonatori de grupuri.
Rugați-vă pentru miile de oameni care vor vizita muzeul, ca să înțeleagă mesajul Bibliei și să îl trăiască.

Proiectul este realizat de Asociației „Renașterea Familiei” în colaborare cu Consiliul Județean Timiș.

Dacă sunteți interesat să susțineți financiar acest proiect, puteți trimite donațiile dumneavoastră în contul Asociației:
IBAN:
EUR: RO48 BTRL EUR CRT0P 90363501
RON: RO63 BTRL RON CRT0P 90363501

Aflați mai multe informații de pe pagina de facebook a evenimentului.


Știre preluată de pe www.rve-timisoara.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni