Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 05/01/2019, citită de 912 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace în Noul An,
          De la Domnul păcii, de la Cel care este dragoste. Numai El ne poate ajuta să trăim în dragoste într-o lume în care putem găsi atât de multe motive să ne urâm unii pe alții. Duhul Său cel Sfânt ne face să trăim o viață sfântă. Umpluți de bunătatea Lui noi putem să fim mulțumitori. Această mulțumire se reflectă în oglinda cuvintelor noastre. Și pentru că viața noastră este o călătorie care are nevoie de călăuzirea lui Dumnezeu, haideți că întodeauna să ne orientăm după El.
       
   Vă invit să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:

  1. Dumnezeu ne-a ajutat să dăm daruri la toți cei care au fost împreună cu noi la sfârșit de an: copii și lucrători.
  2. Duminica 30 decembrie am putut merge din nou ca să vestim Evanghelia în satele din jurul Jalpaiguri. Grupul meu a mers într-o zonă numită Sukanta Nagar, lângă râu.
  3. Pe 31 decembrie am organizat în adunarea noastră un concurs de cântări pentru creștini. Am pășit în noul an prin rugăciune unii pentru alții.
  4. Pe 1 ianuarie am plecat împreună cu toți cei care doreau să vină cu noi (în jur de 35 de persoane) la socrii mei în Gurubathan.
  5. Pe 1, 2 și 3 ianuarie seara am putut arăta filme creștine în satele din jurul Gurubathan-ului. În prima zi ne-am dus și am venit pe jos.
  6. Pe 2 ianuarie am vizitat niște zone turistice foarte frumoase. Pe drum am împărțit din Noile Testamente în Nepali pe care le primisem „din greșeală” de la cineva.
  7. Pe 3 ianuarie am organizat un picnic într-o zonă foarte frumoasă lângă râu.
  8. Pe 4 ianuarie ne-am întors cu bine acasă.
  9. Mașina cumpărată de echipa Kairos ne-a slujit cu bine în călătoria de la munte. Bineînțeles că a trebuit să mai închiriem o mașină.
Vă îndemn să mijlocim pentru următoarele lucruri:
  1. Reîntoarcerea la credință a lui Mithun și Mahua (ei locuiesc în Sukananta Nagar).
  2. Mântuirea familiei lui David care locuiește de asemenea în Sukanta Nagar.
  3. Pentru împăcare între Abigail și soțul ei, Job. Acesta a lăsat-o la noi acasă pe Abigail pentru că s-a „săturat” de ea. Ei sunt căsătoriți de trei ani și au împreună o fetiță care a fost păstrată de tatăl ei.
  4. Mărturia lui Abigail înaintea rudelor ei. După călătoria la Gurubathan, Abigail și-a manifestat dorința de a sta cu familia ei pentru că tatăl ei e bolnav. Noi am rugat-o să încerce să ne viziteze sâmbăta și duminica pentru a participa la părtășie.
  5. Planul de a organiza un concurs de cântări creștine și memorare de versete biblice bengaleze și rajbangshi pentru cei necreștini (copii și adulți). Dorim ca pe această cale ei să cunoască Evanghelia și pe Domnul Isus.
  6. Bisericile din zona Gurubathan, ca ele să fie în stare să vestească Evanghelia în satele din jurul lor (în special satele locuite de cei din tribul adibashi).
  7. Pentru pregătirea planului de a vizita Romania. Mama mea m-a rugat ca să amânăm venirea în Romania pentru timpul verii.
  8. Pentru ca eu să pot învăța să conduc bine mașina și să pot obține și permisul.
  9. Părtășia în lucrare cu fratele Chironjib, care pregătește evangheliști cu ajutorul taberelor medicale.

          Tată ai milă de mine. În slăbiciunea mea, Tu-mi fii tărie. În păcătoșenia mea, Tu-mi fii sfințenie. În neștiința mea, Tu-mi fii înțelepciune. Tu ești rădăcina vieții mele. Da-mi viață din Tine prin Domnul Isus. Amin!

Daniel 


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni