Echipă misiune termen scurt în Peru - revenirea în România
Adăugată de AgentiaKairos in 03/01/2019, citită de 931 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Echipă misiune termen scurt în Peru - revenirea în România
Echipă misiune termen scurt în Peru - revenirea în România
Pace, frați și surori,
 
              Ne-am întors cu ajutorul Domnului din Peru și mulțumim Lui că suntem cu toții bine, sănătoși și că am avut parte de așa binecuvântări. A fost un timp în care L-am putut vedea pe Dumnezeu lucrând, deși la început am pornit cu o oarecare teamă și nesiguranță; teamă din cauza faptului că nu știam cum vor primi vizita noastră oamenii din comunitate,  și nesiguranță, pentru că nu știam ce vom putea face din ce ne-am propus.

          Am avut împotriviri încă dinainte de a ieși din țară dar Domnul a lucrat și am putut vedea că orice lucru a lucrat spre binele nostru. Am întâmpinat mici probleme chiar și în drumul spre Atalaya, dar Domnul a fost bun cu noi și am reușit să ajungem cu bine la familia Acatrinei. Când am ajuns acolo, am  avut de a face cu un alt mod de viață: copii care mănâncă o dată în zi și atunci din porția mamei; copii de 4-5 ani care, în loc să aibă grijă de ei, trebuiau să aibă grijă de frații lor mai mici; violența din familii; imoralitate; femei ce au de-a face cu pericole care pot părea povești (trebuie să își apere copiii și casa, de vipere, tigri sau alte pericole, în timp ce soții lor sunt plecați la lucru sau la vânătoare). Am avut de a face cu un popor cu o foarte slaba stimă de sine, un popor complexat ce se simte inferiori albilor. Din acest motiv a intervenit si teama cu privire la modul în care ei vor reacționa față de noi, însă am putut vedea cum Dumnezeu a fost Cel care a schimbat inima celor din comunitate și i-au făcut să aibă încredere în noi și să ne accepte.

          Ca echipă, am avut un timp binecuvântat împreună cu familiile Nagy și Acatrinei și împreună cu cei din “familia” Segadores, dar și cu frații și surorile din comunitatea Maucayapi. Am plecat cu gândul să fim o încurajare pentru echipa de acolo, dar  Dumnezeu așa a lucrat că ne-am întors și noi încurajați.

          Cu ajutorul Domnului am reusit să ducem la îndeplinire proiectele ce ni le-am propus. Datorită dărniciei fraților din România, am reușit să facem cadouri pentru copiii din comunitate, să organizam o masă festivă de Crăciun, am putut cumpăra materiale și tot ce era nevoie pentru a face fuste împreună cu femeile din comunitate – acest lucru ne-a ajutat să ne apropiem mai mult de femeile și copiii de acolo și, nu în cele din urmă, s-au realizat și noi lucrări la clădirea bazei misionare.  
          Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în rugăciune și post, dar și tuturor celor care au susținut financiar proiectele. 

          Vă îndemnăm ca în continuare, dacă aveți pe inimă, să susțineți în rugăciune lucrarea din Peru. Domnul să dea multă înțelepciune, putere și sănătate familiilor misionare de acolo și, de asemenea, să pună pe inima altor credincioși să meargă și să se implice în lucrarea de acolo, pentru că este foarte mare nevoie de lucrători.    
          De asemenea, rugați-vă și pentru biserica din comunitatea în care slujește familia Acatrinei: Domnul să pună în inima lor dorință tot mai mare de a se apropia de El, de a căută curăția în orice domeniu și de a-și iubi familia.

          Mulțumim pentru că veți susține în rugăciune această lucrare!

 
 Cu dragoste în Cristos,
Silviu, Betina si Laura
 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni