Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 22/12/2018, citită de 924 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          În aceste zile ne aducem mai mult aminte de venirea Domnului Isus în lumea noastră. Acesta este un prilej suplimentar de a ne pregăti de revenirea Domnului Isus. Haideți să alergăm la picioarele Sale pentru a primi mila Lui la vremea potrivită. Fie ca Dumnezeu sa ne întărească pentru a putea plăti prețul ascultării de El și neascultării față de păcat.
           Inima noastră e de multe ori împietrită și de nedescifrat. Uneori nici noi nu putem citi scrierea de pe zidul inimii noastre. De aceea avem nevoie de ochiul și lumina Domnului Isus pentru a ne înțelege pe noi înșine și pentru ca apa sufletului nostru să se limpezească de mâlul acestei lumi.
        
   Vă invit să îi mulțumim împreună lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:

  1. Unii dintre copiii noștri au plecat la familiile lor pe perioada vacanței de crăciun.
  2. Duminică am putut organiza din nou patru echipe pentru evanghelizare și lucrare cu copiii.
  3. Eu a trebuit să stau acasă pentru că o familie necreștină dorea să sărbătorească ziua de naștere a băiatului lor împreună cu copiii noștri. A fost o ocazie bună de a vesti Evanghelia și de a le înmâna noi testamente pentru că nu aveau.
  4. Luni am putut organiza o evanghelizare în Gadra, împreună cu fratele Kalipodo. Oamenii din sat au fost mai deschiși pentru Evanghelie. Aceasta și poate pentru că acolo, în urmă cu două săptămâni, echipa Kairos a organizat o tabără medicală. Am întâlnit și un nou frate botezat din tribul Rajbangshi. Am fost încurajați să vedem ceva roadă.
  5. Marți am avut evanghelizare în Haldibari. Ne-am întâlnit și cu fratele Ajay, sora Munmun, sora Beauty și alți credincioși din Haldibari. Multe persoane au primit tractate.
  6. Miercuri am avut evanghelizare în Mekliganj. Organizator a fost fratele Dinesh. Fratele Joghesh a adus cu el o echipă de cântăreți din tribul Rajbanshi care au învățat cântări creștine. Am întâlnit și alți credincioși din zona Mekliganj, cum ar fi fratele Hironmoy, fratele Nironjon și sora Saroti.
  7. Joi am facut evanghelizare în zona Helapakri. Fratele Joghesh a adus împreuna cu el o altă echipă de cântăreți. În satul acesta nu s-a mai făcut evanghelizare de mulți ani. Ne-am bucurat mult să auzim mărturia lucrării lui Dumnezeu în familia fratelui Binoy.
  8.  Vineri am avut evanghelizare în Jajanghi. După aceea am avut o părtășie scurtă cu familia Talupdar din Jajanghi.
  9. De asemenea, vineri seara, fratele Udeep împreună cu copiii noștri mai mari s-au alăturat programului de evanghelizare și părtășie din Barohati. Organizator a fost fratele Raju.
  10.  Am putut avea și proiecții de filme creștine în majoritatea localităților.
  11. Dumnezeu ne-a ajutat să acoperim majoritatea cheltuielilor cu privire la toate aceste programe de evanghelizare.
  12. Majoritatea copiilor noștri ne-au însoțit și ne-au ajutat în toate aceste evanghelizări.
  13. Fratele Paul s-a mai însănătoșit.
  14. Sora Daniela a putut avea studiu biblic cu copiii care au rămas cu noi.
  15. Sora Sumitra și fratele Barun au venit de la școala biblică, în vacanță.
  16. Partidul extremist al Indiei a pierdut controlul politic în trei state importante ale Indiei ca urmare a unor alegeri locale.
Iată și câteva motive de rugăciune:
  1. Astăzi (22 decembrie) vom avea o evanghelizare în fața casei surorii Sompa.
  2. Tot astăzi, patru din copiii noștri din tribul Santali vor merge pentru câteva zile de vacanță în satele lor din Assam.
  3. Duminică și luni ne vom pregăti pentru evanghelizarea de pe 25 decembrie.
  4. Duminică vom continua și lucrarea cu copii.
  5. Miercuri 26 decembrie vom avea evanghelizare în Tekatuli.
  6. Joi 27 decembrie vom avea evanghelizare în Talma.
  7. Tot joi, fratele Paul și sora Daniela ar trebui să se întoarcă în România. Rugați-vă pentru ocrotire pentru călătorie și vindecare deplină pentru Paul.
  8. Rugați-vă să apară multă roadă în urma programelor de evanghelizare.
  9. Rugați-vă pentru încurajarea tuturor fraților și surorilor din localitățile unde facem evanghelizare (creștinii sunt foarte puțini).
  10. Rugați-vă pentru Ashish, care nu vrea să ne mai asculte. A lipsit deja de acasă trei zile.

          Tată, am nevoie de dragostea și neprihănirea Ta în viața și în inima mea. Modelează-mă după chipul Tău și toarnă-mă în cuptorul dragostei Tale prin Domnul Isus. Amin!

Daniel
 


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni