Scrisoare de rugăciune - Familia Rai, India
Adăugată de AgentiaKairos in 04/12/2018, citită de 852 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune - Familia Rai, India

Dragii noștri,

          Vă salutăm cu pacea Domnului și Îi mulțumim Lui pentru fiecare frate și soră care ne poartă în rugăciune. Suntem încurajați știind că nu suntem singuri, ci avem în spate mulți mijlocitori care ne aduc înaintea Domnului!
          Prin harul Domnului suntem bine și Îi mulțumim că ne poartă de grijă în toate. Raja a reușit, cu ajutorul Domnului, să termine lucrarea de dizertație cu bine. Tema ei este despre influența și efectele învățăturilor false și ale ereziilor, asupra bisericii. În India, ca și pretutindeni, sunt mulți învățători mincinoși care înșeală pe mulți. De aceea este nevoie să stăm înrădăcinați în adevărul Scripturii, ca să avem discernământ și sa ne păzim de oamenii înșelători. Această tema este de mult pe inima lui Raja și dorința lui este să planteze o biserică care să fie credincioasă adevărului biblic și să fie o lumină a Domnului în întunericul Indiei! 
Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi ca Domnul să ne ajute la aceasta!
          Raja a trecut cu bine și de examenul final de master, prilej cu care Îi mulțumim Domnului că i-a dat pricepere și putere. Acum mai are de terminat ultimul semestru, iar absolvirea va avea loc la începutul lunii martie, anul viitor. Și Baruch va termina cei trei ani petrecuți în școala creștină de aici și vom rămâne în Bangalore până la sfârșitul lui martie pentru a fi prezenți la absolvirea lui.
          Un motiv de bucurie și multumire este botezul sorei și nepoatei lui Raja care a avut loc în biserica de aici, din Bangalore. Îi mulțumim Domnului pentru decizia lor de a-L urma în apa botezului. 
Vă îndemnăm să vă rugați pentru ele, ca să continue pe calea Domnului până la sfârșit și El să le păzească de orice rău.
          Vă mulțumim că sunteți alături de noi în rugăciune și pentru că ajutați și nevoilor noastre materiale. Domnul nostru să vă răsplătească din belșugul harului Său!

 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni