Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India
Adăugată de AgentiaKairos in 23/10/2018, citită de 384 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Diverse
Scrisoare de rugăciune  - Familia Olteanu, India

Pace,
          Noi trebuie să ne pregătim să Îl întâlnim pe Acela care ne va face pentru todeauna fericiți. Pentru aceasta avem nevoie de înțelepciunea lui Dumnezeu (Matei 25:1-13), care ne ajută să ne pocăim de păcate și care este așezată în întregime în Domnul Isus. A avea plinătate de înțelepciune presupune din partea noastră predare totală față de Domnul Isus. El domnește în noi atunci când împlinim voia Lui.
 

Haideți să Îi mulțumim împreună lui Dumnezeu pentru:
- Vestirea Evangheliei duminica trecută în diferite zone. Grupa mea a fost în cartierul Sukanto Nagar, unde am vizitat atât comunități de musulmani cât și de hinduși. Am vizitat și casele unor foști sau actuali credincioși cum ar fi: Mithun și Mahua, David, Peali și Jonodari. Lucrarea noastră a fost în principal cu copii dar și unii adulți au fost interesați. Celalalte grupe au fost conduse de Dinesh, Atzinto, Rahul și Rebeka.
- Vacanța copiilor care a început de sâmbătă. E vacanță din cauza festivalului de închinare la idoli (zona noastră este dominată de hinduși). Luni și marți dimineața am avut un timp de învățătură cu copiii (mulți dintre ei sunt în urmă cu lecțiile).
- Vecinii noștri au dăruit cămăși la toți copiii noștri.
- Luni și marți dupămiază am evanghelizat niște sate musulmane (hindușii sunt ocupați cu închinarea la idoli).
- De luni până joi seara, zilnic am difuzat proiecții de filme în sate musulmane.
- Miercuri, joi și vineri, de la 10 dimineața pana la 5 seara, am avut seminar în adunarea noastră. După ora 5 ne-am dus să difuzăm filme.
- Luni, marți, miercuri și joi ne-am întâlnit cu credincioși aflați aproape de zonele unde am difuzat proiecțiile de film: Dilip și Sapna Nandi, Bikash, Vupen și Kalipodo. Am și servit masa cu unii dintre ei.
- Ashish, prietenul lui, Daniela și Paul au participat la un seminar din Siliguri, de luni până vineri.
- Hema a născut pe cale normală o fetiță, vineri noaptea.

 
Sprijiniți-ne în rugăciuni pentru:
- Împlinirea planului nostru de a vesti Evanghelia în vacanța copiilor.
- Mila lui Dumnezeu pentru cei care au căzut de la credință: Mithun, Mahua, Peali, Rozita, Biplop, Badal și alții.
- Ca să putem trimite o echipă care să facă evanghelizare în Bihar, în zona unde se găsește un credincios (Shantos, în Sahebganj).
- Mântuirea familiilor credincioșilor Dilip și Sapna Nandi, Bikash, Vupen și Kalipodo.
- Refacerea rapidă după naștere a Hemei.
- Alcătuirea unui plan după voia lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care echipa Kairos o va face în mijlocul nostru.
- Mântuirea vecinilor adunării și a caselor în care locuim.

 
          Tată, îți mulțumesc pentru înțelepciunea Ta care este în Domnul Isus. Izbăvește-mă de înșelăciunea păcatului și a depărtării de Tine, dar și de prostia înțelepciunii omenești și demonice, care domnește peste lumea aceasta. Ajută-mă ca să mă lepăd de mine însumi pentru a putea găsi tot mai mult din înțelepciunea care este în Domnul Isus. Amin.

Daniel


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni