Scrisoare de rugăciune - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 22/10/2018, citită de 963 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune - Familia Bagdas, India
Dragi frați și surori,

          Domnul să vă umple inimile de pacea și dragostea Lui. Vă mulțumim mult de rugaciuni. Să știți că El e credincios și răspunde. Pe data de 2 octombrie am avut evanghelizare în cadrul bisericii noastre din Kalimpong. Nu știam dacă oamenii vor veni sau nu, însă datorită rugăciunilor dumneavoastră Domnul a adus mai mult de o 150 de persoane care au ascultat Cuvântul cu inima deschisă. Mulți au înțeles ce înseamnă să devii creștin, s-au bucurat de Cuvântul vestit și de mărturia păstorului care a predicat. Drept urmare, duminica următoare, au venit câțiva oameni noi la biserică. Slavă Lui și pentru cei câțiva, El prețuiește și un singur suflet.
           Pe data 15 și 16 octombrie, am împărtășit Evanghelia în Devipur și Dolsingpara. În Dolsingpara au fost șaptezeci de copii și patruzeci de părinți. În timp ce vesteam Evanghelia prin cântare, un om beat și-a chemat soția afară și i-a rupt mâna. Am strâns ceva bănuți  și i-am dat acestei femei suferinde, pentru tratament. Ea a crezut în Domnul și s-a botezat acum un an, însă la biserică merge pe ascuns. Cazuri asemănătoare sunt nenumărate în acest loc. Tot programul de evanghelizare fost deranjat de situația de mai sus, însă cumva am reușit să facem ce ne-am propus. Am dăruit și ghiozdane și dulciuri la 60 de copii care vin la școala duminicală și mâncare gătită la aproape două sute de persoane, incluzând și pe cei din sat. Aici sunt doar două familii de creștini. Eu cred că dacă există perseverență, toți cei din sat vor veni la Hristos. 
Rugați-vă pentru aceste suflete.
           Pe 16 octombrie am avut program de evanghelizare în Dalsingpara, unde am dăruit la 50 de copii ghiozdane, însă părinți au fost foarte puțini. Aici nu am avut prea multe provocări deoarece mulți localnici sunt deja creștini. Chiar și așa, vizita a fost încurajatoare pentru ei.
           În  vremea  aceasta, când e perioada de închinare la idoli, Domnul mi-a dat ocazia să vestesc Evanghelia la două persoane. 
Rugați-vă pentru Raju, care face parte din tribul adibași, el este un om sărac și deznădăjduit. E deschis pentru Evanghelie și dorește să știe mai multe despre Hristos. O altă persoană doritoare este un frizer, care nu a vrut să îmi dea numele. Am avut o discuție pe temă religioasă cu el. La început m-a întâmpinat cu o atitudine mai mânioasă, apoi m-a ignorat, după care a început să asculte cu interes. La sfârșit m-a invitat să mai vin și să-i mai spun despre Isus, pentru că nu poate să țină minte toate dintr-o dată.
 

Vești bune
           Cea mai mică soră a lui Uday, după mai multe întâmplări neplacute și ezitări, s-a hotărât sa-L urmeze pe Domnul Isus. Să ne rugăm ca această hotărâre a ei să fie una  definitivă și tranformatoare pentru viața ei.
 E doritoare să meargă duminica la biserică și chiar și la părtășia de joi seara.     
 

Motive de rugăciune
1. Pentru cei din Devipur, ca ei să vină la Domnul și să fie eliberați de sub jugul sărăciei spirituale și fizice.
2. Pentru Palwee, femeia la care soțul i-a rupt mâna, să se recupereze repede și să facă Domnul minunea ca soțul ei să vină la Domnul.
3. Pentru Rita, sora cea mai mică a mea, ca să rămână în hotărarea luată, aceea de a-L urma pe Hristos și totodată, când va veni vremea, să primească și botezul în apă.
4. Pentru Silvia și pentru copilaș. Săptămâna aceasta va face două teste. Să ne rugăm ca rezultatele să fie bune.
5. În săptămâna care vine plănuiesc să merg din nou cu Evanghelia. Rugați-vă ca orice piedică să fie dată la o parte.

 
Motive de mulțumire.
1. Pentru rugăciunile dumneavoastră. Domnul ne păzește și suntem bine ca familie, doar Abi e un pic răcită.
2. Pentru cele 150 de persoane care au ascultat Evanghelia și pentru cei câțiva care au venit la biserică.


             În încheiere, vă mulțumim în numele Domnului pentru susținerea financiară dar și în rugăciune și fie ca Domnul să-și reverse harul, îndurarea și răsplata Sa peste fiecare dintre dumneavoastră.
 
Cu drag, Uday, Silvia
Abi și copilașul!

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni