Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Adăugată de AgentiaKairos in 01/10/2018, citită de 1.053 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de rugăciune  - Familia Bagdas, India
Pace și salutări în Domnul Isus Hristos, dragi frați și surori,

            Mulțumim tuturor pentru că aveți o inimă mare și pentru încurajări. Noi credem  că rugăciunile dumneavoastră ne dau putere și ne întăresc. Mărturisim că nu am fost implicați în lucrare prea mult,  deoarece au fost multe piedici de natură spirituală. Eu, Uday, mă confrunt cu piedici de tot felul printre care și oboseală peste măsură. Nu numai atât, însă de multe ori sănătatea mea nu a fost bună: dureri de spate, spondiloză, dureri de stomac sau febră. Chiar și acum când vă scriu aceste rânduri, mă refac dupa o perioadă de febră și de diverse dureri. Abigail, fetița noastră, a avut și ea febră. De atunci nu mai doarme așa bine noaptea. Vă îndemnăm să vă rugați pentru odihna ei. Mulțumim Domnului că, acum ea se simte mai bine. Rugați-vă ca Domnul să ne dea sanatate, pentru a putea fi în stare să ne implicăm din nou în lucrare. 
            Așadar pe data de 2 octombrie am programat, împreună cu păstorul și bisericuța din care facem parte, un program de evanghelizare chiar aici în Kalimpong în biserica locală. Rugați-vă ca Domnul să dea izbândă. 
Pentru datele de 15 și 16 Octombrie am organizat un program de evanghelizare în Devipur și Dalisingpara, tot cu sprijinul bisericii mici din care facem parte. Acolo vom dărui copiilor ghiozdane, cutii unde să-și pună prânzul  pentru școală, plus caiete și pixuri . Toate acestea le-am pregătit pentru  mai mult de o sută de copii care provin dintre nepalezi și tribul Adhivasi. Părinții acestor copii muncesc în grădinile de ceai, astfel venitul lor este foarte mic și de aceea nu-și permit să îndeplinească nevoile copiilor  pentru școală. În aceeași zi vom dărui și masa de prânz la mai mult de două sute de adulți și copii. Bineînțeles că vom împărtăși acestor suflete și Evanghelia. Rugați-vă ca acești oameni să vină la Hristos. 


Motive de mulțumire:
1. Sănătatea noastră e mai bună iar sarcina Silviei merge bine. Construcția de la etaj continuă.


Motive de rugăciune:
1. Cât de curând vom merge la următorul control medical, de aceea rugați-vă ca Silvia și bebelușul să fie bine. Rugați-vă și pentru sănătatea mea. 
2. Domnul să restaureze pacea deplină în familia noastră, deoarece vedem cum cel rău s-a luptat din răsputeri să ne fure pacea și bucuria  din familie, dar datorită Domnului Isus nu  a avut și nu are izbândă. 
3. Rugați-vă pentru evanghelizările din 2, 15 și 16 octombrie, mai ales că luna octombrie este o perioadă de închinare la idoli, iar noi dorim protecția dar și biruința Domnului.


            În încheiere vrem să vă mulțumim în numele Domnului pentru sacrificii și susținere. Vă dorim multă sănătate  și facă Domnul să fim pregătiți pentru venirea Lui. 

 
Vă salutăm cu drag,
Uday, Silvia și Abi

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni