Am început demersul pentru achiziționarea unei locuințe pentru o familie!
Adăugată de gygelutz in 24/09/2018, citită de 1.099 ori
Autor: Bulzan Marian Gigel, Categorie: Anunțuri
Am început demersul pentru achiziționarea unei locuințe pentru o familie!

”Implică-te și tu în acest demers care va rezolva o problemă socială din Comuna Șicula, Județul Arad! 

Știu... nu sunt oameni sfinți... nu sunt români autentici... dar sunt oameni și asta contează în fața mea ca și creștin și în fața Lui Dumnezeu! Familia Cărăbuț, cu doi copii locuiesc în școala veche din Comuna Șicula din Județul Arad pentru că le-a ars casa: dacă putem numi o casă din pământ cu niște bârne și nailon în loc de geamuri... au rămas pe drumuri. Cu toate că au locuit în zona Crișului Alb, unde nu au documente pentru a își întemeia o gospodărie, lângă dolma Crișului Alb, fără accesibilitate la utilități sau la alte condiții pentru a își câștiga mijloacele de trai în condiții decente. 

Dacă reușim să cumpărăm acestă locuință, pentru că sunt două căsuțe în aceeași curte, administrația publică locală dorește să împartă curtea în două și să îl mute și pe fratele celui în cauză care are și el 4 copii și locuiește în dolma crișului, în condiții mizerabile. 

Am găsit o astfel de locuință în localitatea Gurba, Comuna Șicula și printr-un parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Șicula, avem credința că vom reuși să facem un bine acestor oameni. 

Important este să fim asemeni Domnului Isus Cristos care primește la el orice om, indiferent de culoare sau caracter! Pentru astfel de oameni se merită să ne strângem comori în cer! Dacă dorești să faci bine, Dumnezeu să îți răsplătească pentru că acești oameni nu îți vor putea niciodată să îți întoarcă binele făcut! Și sincer, personal, nu aștept nimic în schimb, dar fac totul pentru cei din jurul meu. 

Împreună vom reuși! Avem o suma de 10.000 de lei (100 milioane lei vechi) pusă la dispoziție de Consiliul Local Șicula iar noi prin Asociația Timotei Ineu putem contribui în acest moment tot cu suma de 10.000 de lei (100 milioane lei vechi). Mai avem nevoie de suma de 5.000 lei plus cheltuieli de întăbulare. Suma totală pentru a face acestă achiziție este de 25.000 de lei (250 milioane lei vechi - în jur de 6.000 de euro). 

Președinte Asociația Timotei Ineu - Insp. Prof. Bulzan Marian - Gigel ”

Vă mulțumim pentru implicare, sprijin și donații și vă rugăm să ne contactați prin intermediul site-ului www.timoteiineu.ro

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

http://timoteiineu.ro/2018/09/14/am-inceput-demersul-pentru-achizitionarea-unei-locuinte-pentru-familia-carabut-din-sicula/


Știre preluată de pe timoteiineu.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni