Audio proiectul "Betesda"
Adăugată de Softy in 06/09/2018, citită de 1.380 ori
Autor: Petre Radu, Categorie: Anunțuri
Audio proiectul "Betesda"

Vă propunem audio-proiectul "Betesda". În acest proiect cele mai bune lucrări, capodopere ale muzicii clasice, sunt perfect combinate cu lectura cu voce tare a textelor eterne ale Scripturilor. Acest lucru este atât de necesar celor aflați în singurătate și boală, celor istoviti de munca de zi cu zi și de oboseală: de la oameni de afaceri - până la student și gospodine - și mai ales pentru persoane singure, bolnave, persoanele în vârstă, inclusiv cei aflați în case de bătrâni și spitale! Sprijinul spiritual și sufletesc este necesar pentru fiecare persoană.  

Consonanta Muzică și Cuvânt este o terapie unică  pentru trupul și sufletul celor care trăiesc în secolul 21.

În țara noastră avem milioane de oameni in vârstă, bolnavi și singuri... Mulți dintre ei sunt abandonați și uitați de copiii lor, își petrec vârsta înaintată în casele de ingrijire medicală, în case de bătrâni iar aceștia sunt părinții, bunicii, unchii și mătușile noastre...

Stimate prietene, poți achizitiona un card de memorie si o boxă portabilă: descarcă pe cardul de memorie audio-proiectul "Betesda" și fă cadou (dăruiește) aceasta boxă portabilă unui prieten, unui om in vârstă sau bolnav.

Noi putem aduce speranța, putem acorda cateva minute de atenție prin a spune cuvinte bune și a ajuta pe cel mai slab: sa ne manifestăm cu dragoste și  așa aproapele nostru va deveni mai bun.

Manifestarea dragostei față de cei care trec prin greutăți, care se află în necaz ori pe patul de suferință va schimba lumea din jurul nostru, la fel ca lumina soarelui; va risipi ceața tristeții și a singurătății, durerea și disperarea, pentru a duce speranța și bucuria.

Audio proiectul "Betesda" nu reprezintă o organizație sau confesiune religioasă, nu are o structură și nici fonduri, ci este o mișcare socială de la inimă la inimă... Și tu poti face asta!  

"Betesda" este o speranță!  

Să ne ajute Dumnezeu sa o ducem cât mai multor oameni in suferință!

Pentru a descărca arhiva, accesați acest link: https://www.resursecrestine.ro/programe-crestine/180221/audio-proiectul-betesda


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni