Doneaza 2 Euro prin SMS la 8829 si ajut-o pe Mihaela sa poata spune ,,MAMA''
Adăugată de Softy in 05/09/2018, citită de 1.006 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Diverse
Doneaza 2 Euro prin SMS la 8829 si ajut-o pe Mihaela sa poata spune ,,MAMA''

UPDATE 1 Septembrie: Dragi prieteni, incepand de astazi 1 Septembrie, pe toata durata lunii, se poate dona prin SMS pentru Mihaela. Trimite acum un SMS la numarul 8829 cu textul MIHAELA si donezi pentru viata ei 2 EURO. Fiecare SMS trimis reprezinta o donatie de 2 Euro. Un simplu SMS din partea celor mai multi dintre noi poate schimba viata ei. Mihaela trebuie sa ajunga in China pentru a face implanturi cu celule stem. Acestea o vor ajuta sa poata merge, sa poata vorbi si sa poata mesteca mancarea.

Mihaela s-a nascut la un an dupa ce fratele ei Mihai a ales sa plece la ingerasi… S-a nascut greu, sufocata, infasurata in jurul gatului cu cordonul ombilical. Foarte grea a fost si prima zi de viata – cu masca de oxigen pe fata in incubator, desi in acte era perfect normala – scor apgar 9. Avand experienta fratelui ei, in scurt timp parintii au inceput sa isi puna intrebari, vazand ca ceva nu este in regula cu fetita lor. La varsta de 1 an, parintii ajuns in Bucuresti unde i-au pus diagnosticul – paralizie cerebrala cauzata de hipoxia din timpul nasteri.
Mihaela a inceput sa creasca putin si sa arate ca ,,o leguma”, dependenta de mama si de puterea ei de recuperare. Apoi au urmat alte intrebari, alte consultatii si asteptari pana cand parintii au aflat ca aceasta boala se poate trata in China prin implanturi de celule stem. Parintii au facut un imprumut si au plecat in China in 2008, unde i s-au facut Mariei 10 implanturi cu celule stem. Cam dupa un an de la ultima interventie din China, au inceput sa se vada diferentele: Mihaela era mai comunicativa, mai vesela, mai sociabila, mai atenta si mergea un pic mai bine chiar daca tot cu ajutorul ghetutelor ortopedice.
 
Desi lucrurile pareau ca merg bine, tatal Mariei si-a parasit familia, lasand in urma o mama singura cu doua fetite mici. Mama a trebuit sa se descurce singura cu doua fetite, din care una grav bolnava complet dependenta 24/24 de mama ei. Aceste momente dificile au trecut, mama recasatorindu-se. Cand lucrurile s-au normalizat, ambii parinti au inceput din nou lupte pentru ca Mihaela sa poata avea o viata cat mai normala. Si care parinte care isi iubeste copilul nu ar face orice, nu ar da orice, sa il vada sanatos?!
Acum Mihaela are nevoie de un nou tratament cu celule stem care se vor face in China la Spitalul Beike Biotech. Mihaela inca nu vorbeste, nu mesteca mancarea si inca foloseste scutec de unica folosinta. Mihaela are nevoie de ajutorul nostru sa poata avea o viata cat mai normala.
Sa isi vada fetita muscand dintr-un mar, alergand dupa un fluture, sa poata rosti cuvantul MAMA – acesta este visul mamei Mihaelei. Iar noi impreuna putem implini acest vis, fiecare din putin nostru. Va invitam si va rugam ca impreuna sa luptam pentru Mihaela.
 
Donatii online cu cardul sau prin PayPal se pot face accesand acest link: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/franga-mihaela/

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania. Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia.

Numele tuturor donatorilor vor aparea pe pagina DONATORI

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0749.402.098
Email: [email protected]

 

 


Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni