Cursul de vară Jubilate 2018, 20-26 august, Misiunea Pacea, Șelimbăr, lângă Sibiu
Adăugată de Softy in 25/05/2018, citită de 2.534 ori
Autor: Fundatia Jubilate, Categorie: Evenimente
Cursul de vară Jubilate 2018, 20-26 august, Misiunea Pacea, Șelimbăr, lângă Sibiu

Cursul de vară 2018 va avea loc în 20-26 august 2018 la Misiunea Pacea, Șelimbăr, lângă Sibiu.  

Scopul Cursului este echiparea slujitorilor din biserici în domeniul muzicii și închinării. Va oferim o paletă largă de cursuri opționale. În plus, ne vom bucura împreună de un timp de închinare zilnic, de cursuri în plen, cor şi altele. Dacă vrei să vezi orarul cursului de vară, dă click aici.  Dacă vrei să știi mai multe despre profesori, dă click aici. Si dacă vrei să vezi cursurile oferite de noi, dă click aici. Vei avea posibilitatea de a te înscrie la un singur curs galben şi la un singur curs verde.  
 
Înscrierea pentru Cursul de vară va începe în 29 mai, ora 18, când vă vom trimite prin email un link la care vă puteți înscrie. Ca să îți fie mai ușor să te înscrii, alege acum un curs galben și unul verde. Costul cursului va fi 500 RON, preț care include cazarea, trei mese și două pauze de cafea zilnic, și broșura cursului. Partiturile necesare pentru Ansamblu Coral se vor cumpăra la curs. 
 
Cerințele pentru a fi înscris sunt:

  • vârsta minimă 17 ani
  • completarea fisei de înscriere
  • recomandarea unui pastor sau lider din biserica ta

După ce primim fișa de înscriere și recomandarea ta prin email, te vom contacta să îți confirmăm acești doi pași de înscriere.

Pentru o mai bună desfășurare a procesului de înscriere, percepem o contribuție de participare de 80 lei din partea tuturor cursanților, inclusiv a câștigătorilor unei burse. Contribuția acoperă o parte din cheltuielile cursului și se plătește în avans, în contul nostru, ca donație. Restul plății pentru curs (420 lei, care acoperă cazarea, mesele și pauzele de cafea) se face în săptămâna cursului.
După trimiterea fișei de înscriere și a recomandării, vă vom da detaliile ca să puteți depune cei 80 de lei (sau 18 euro) în contul nostru și veți primi confirmarea noastră prin email că sunteți înscris. În cazul neparticipării la cursul de vară, această sumă nu se returnează.


Vă anunțăm organizarea unui curs intensiv de dirijat pentru dezvoltarea slujitorilor actuali și a celor în devenire, în perioada 27 august - 2 septembrie 2018.  Nu e nevoie să fii student la conservator sau absolvent de liceu de muzică pentru a participa la curs.  Iată cerințele minime pentru participare:  

  • să ai însușite bazele dirijatului,
  • să citești notele relativ bine,
  • să ai măcar puţină experienţă de dirijat. 

De exemplu, dacă ai învățat undeva bazele gesticii dirijorale, dacă poți citi pe rând vocile dintr-o cântare de cor (cu vocea sau cu ajutorul unui instrument), și dacă lucrezi sau ai lucrat, măcar ocazional, cu un grup vocal sau cu un cor, poți fi primit la curs. În același timp, credem că acest curs va fi de folos și pentru cei cu mai multă pregătire și experiență.

Pentru mai multe detalii, dați click aici.



Dacă ați fost de mai multe ori la Cursul de vară Jubilate, vă propunem o alternativă: un timp de cântare și de rugăciune în perioada iernii.  Puteți lua acest timp în calcul ca să dați altora prilejul de a veni la Cursul de vară din august. Vom reveni cu detalii în toamnă.


Ne bucurăm că vă putem oferi aceste trei posibilități de a crește împreună. Vă așteptăm cu drag,

Echipa Jubilate


Știre preluată de pe www.jubilate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni