Este timpul secerișului – familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 23/05/2018, citită de 2.292 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Este timpul secerișului – familia Dubei

„…Iată, Eu vă spun: Ridicați-vă ochii, și priviți holdele, care sunt albe acum, gata pentru seceriș.” Ioan 4:35

E timpul secerișului. Câmpurile sunt coapte, dar nu sunt lucrători suficienți și culturile sunt în pericol. Veniți în ajutor! Acesta este mesajul pe care încercăm să-l transmitem bisericilor, împreună cu partenerii noștri. Cu câteva organizații din PIM (Parteneri în Misiune) am organizat o conferință de misiune la Cluj Napoca. La această conferință s-au oferit statistici despre situația bisericilor evanghelice din România și Europa, și despre traducerea Bibliei în lume. Participanții au avut posibilitatea de a se implica pentru înaintarea Împărăției lui Dumnezeu. O modalitate de a ajuta Wycliffe Romania este ca voluntar pentru mobilizare în țară. Cinci persoane au răspuns chemării, și am avut prima întâlnire cu ei. Aceasta este o lucrare pe care dorim s-o dezvoltăm. Contactează-ne dacă ești interesat.

Proiectul Flacăra Pasiunii pentru Misiune pe care l-am început împreună cu OM România, continuă. De la ultima noastră scrisoare, am mai organizat două conferințe, una la Codlea, și alta la Galați. Tot mai multe biserici cunosc nevoile care sunt pe câmpul de misiune și în traducerea Bibliei, iar Dumnezeu cercetează bisericile la o implicare mai mare în lucrarea de misiune. Câțiva tineri s-au arătat interesați în misiune. Planificăm o conferință și în luna iunie. Vă vom da detaliile când le avem. Rugați pe Domnul secerișului să mai scoată lucrători la secerișul Lui.

Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME) a organizat o conferință de misiune numită Romiscon, la care am participat și am avut o scurtă prezentare despre traducerea Bibliei. Mulțumim lui Dumnezeu pentru parteneriatul pe care îl avem cu APME și ne rugăm pentru o colaborare crescândă. Sunt bucuros pentru relațiile noi pe care le-am făcut în timpul conferinței.

Detalii...


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni