De Pasti libraria Maranatha a donat 500 de paini adapostului pentru batranii strazii
Adăugată de Softy in 24/04/2018, citită de 1.691 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
De Pasti libraria Maranatha a donat 500 de paini adapostului pentru batranii strazii

Va multumim pentru toate comenzile pe care le plasati pe site-ul Librariei Maranatha www.librariamaranatha.ro

Echipa noastra se straduieste sa va ofere cele mai bune servicii. Toate comenzile plasate pe Libraria Maranatha sunt expediate in maxim 24 de ore oriunde in tara si oriunde in lume. 
 
Atat la Posta Romana cat si la curierul rapid (GLS) avem cele mai bune tarife. Am reusit in toti acesti ani sa dispunem si sa va oferim cea mai bogata oferta de carti crestine, Biblii si cadouri crestine.
 
Insa cel mai important lucru, este ca am reusit impreuna cu dvs sa contribuim semnificativ la salvarea a 28 de copii bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave.
 
In acelas timp, Libraria Maranatha sustine periodic cu paine si alimente adapostul pentru batranii strazii din comuna Cermei, jud. Arad. 
 
In luna Aprilie, Libraria Maranatha a sponsorizat cumpararea a 500 de paini pentru acesti batrani ai nimanui. La adapostul pentru batranii strazii, aproximativ 60 de batrani ai nimanui, luati de pe strada, din canale, din gari sau adusi de spitale, primesc zilnic si gratuit: hrana, ingrijire si adapost.
 
Pentru un an de zile, este nevoie de 7.200 de paini.
 
Cu ajutorul dvs, clientii Librariei Maranatha, 500 de paini sunt deja asigurate. Actiunea noastra de ajutor va continua periodic pe tot parcursul anului.
 
Va multumim ca sunteti clientii Librariei Maranatha si in acelas timp partenerii nostri in aceste actiuni de binefacere.
 
Proverbe 11:24-25
 
,,Unul care da cu mana larga ajunge mai bogat; si altul care economiseste prea mult nu face decat sa saraceasca. Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el''
 
Cu respect
Echipa Libraria Maranatha

Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni