Conferenița națională Sare & Lumină - București, 30 & 31 Martie 2018
Adăugată de Softy in 14/03/2018, citită de 1.890 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Conferenița națională Sare & Lumină - București, 30 & 31 Martie 2018

Sfârșitul lunii martie, marchează un start cu impact național la București! În 30-31 martie 2018, se lansează primul eveniment de certificare pentru facilitatorii „Sare și Lumină” – un program de leadership cu scop evanghelistic pentru cei care vor să se conecteze, să ofere valoare și să-L împărtășească pe Domnul Isus prietenilor din sfera lor de influență!

Programul conceput de numărul 1 în lume în leadership, pastorul John Maxwell, prezintă un studiu din 12+1 lecții cu caiet de lucru pentru fiecare participant care abordează: 6 chei pentru succes și trăirea intenționată - puntea către semnificație. Sesiunea bonus este – cea mai importantă relație din viața mea – prezentarea Evangheliei. Startul în România se dă vineri, 30 martie, ora 18:30 la sediul Alege Viața. Anul acesta, programul va fi lansat de către EQUIP în 50 de țări. Acceptă provocarea de a fi sare și lumină, de a-ți influența cercul tău de relații, folosind materiale de clasă mondială!

„Ce vom face pentru oamenii care nu vor veni niciodată la biserică?”

Prețul individual este de 140 de lei, iar plata se face către Asociația Alege Viața, CUI 4888424, în contul deschis la Banca ING OPERA Bucureşti; Cont Bancar: RO22INGB0001008170708910 cu mențiunea: Eveniment Sare și Lumină. Participarea ta este asigurată doar după confirmarea plății. Prețul de grup (120 lei de persoană) se oferă pentru minim 5 persoane. Înscrierea este individuală, dar dacă ești într-un grup, responsabilul de grup va trimite numele tuturor într-un e-mail către [email protected] Dacă ești student/ă și vrei să ai o influență pozitivă printre colegii tăi, îți oferim un preț special de doar 100 de lei. În acest caz, trebuie să te prezinți la eveniment cu carnetul de student.

Atenție: sunt disponibile doar 100 de locuri!

Pentru a fi la curent cu toate detaliile de organizare, urmăriți pagina evenimentului Facebook Sare și Lumină AICI!


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni