Proiecție de cântări si versete biblice de pe Resurse Creștine
Adăugată de Softy in 26/12/2017, citită de 38.562 ori
Autor: echipa Resurse Creștine, Categorie: Resurse Creștine
Proiecție de cântări si versete biblice de pe Resurse Creștine

Suntem bucuroși să vă oferim un nou serviciu în folosul programelor din biserici: o aplicație web prin care puteți proiecta cântări și versete biblice direct din browser-ul dvs.

Acest lucru îl puteți face din aplicația de proiecție online dezvoltată de colaboratorii noștri în colaborare cu echipa Resurse Creștine, într-un proiect la care lucrăm de peste 2 ani.

Aplicația vă permite să proiectați simultan atât folosind un proiector, cât și trimițând informația spre un mixer video în format de subtitrare, dacă transmiteți programul live sau îl înregistrați video.

Aplicația conține și un ghid succint pentru folosire, dar vă stăm la dispoziție și prin formularul de contact pentru orice sugestii și probleme ați putea întâmpina.

E adevărat că folosirea acestei aplicații necesită conexiune la Internet, dar dacă doriți să o folosiți în biserica dvs. și nu aveți Internet, puteți folosi orice telefon inteligent pentru a vă furniza laptop-ului sau calculatorului (prin intermediul unei plăci wireless pe USB) o conexiune la Internet.

Pentru posibilele momente în care o conexiune la Internet nu este disponibilă, puteți descărca arhivele cu toate cântările de pe site în formate foarte populare: Open Song și Easy Worship. Dacă aveți grijă ca din când în când să vă actualizați arhiva, veți avea în permanent acces la aceleași cântări și online și în programul desktop utilizat.

Browser-ele pe care aplicația a foat testată sunt Google Chrome si Mozzila Firefox.

Mulțumim pe această cale celor care ne-au ajutat să realizăm această aplicație și sperăm să vă fie de folos!


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Felicitari RC! Aplicatia e o mare binecuvantare pt cei care nu vor sa fie dependenti de un anumit soft de proiectie sau o anumita platforma hardware. Ma rog ca Domnul sa va dea putere pentru dezvoltarea in continuare a aplicatiei cu noi functii.
Adăugat în 03/01/2018 de miolidia
Si eu va felicit! Arata foarte promitator. Pe langa faptul ca site-ul e superb, vine si aceasta aplicatie. Nu stiu daca ar fi posibila o colaborare cu cei de la bibleshow ca sa aduceti cat mai repede functionalitate programului, iar bibleshow ca si software sa aibe o interfata mai moderna.
Domnul sa va binecuvinteze mai departe!
Adăugat în 29/08/2018 de acristescu
Felicitari și binecuvântări!
Adăugat în 30/06/2019 de sanda_tulics
Opțiuni