Kaplan sufera de malformatie ano-rectala. Un SMS cu textul ..KAPLAN'' la 8829 ii poate salva viata!
Adăugată de Softy in 19/12/2017, citită de 963 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
Kaplan sufera de malformatie ano-rectala. Un SMS cu textul ..KAPLAN'' la 8829 ii poate salva viata!

UPDATE 15 Dcemebrie: Dragi prieteni, incepand de astazi 15 Decembrie numarul scurt pentru donatii prin SMS 8829 este alocat lui Kaplan. Campania de strangere de donatii prin SMS pentru Kaplan va dura pana pe data de 15 Ianuarie 2018.

UPDATE 13 Decembrie: Pentru ca nu s-a reusit strangerea intregii sume necesare pentru Kaplan, programarea pentru operatie s-a amanat pana in luna Ianuarie 2018. Din pacate, chiar daca s-ar fi reusit strangerea de fonduri, Kaplan este in aceste zile intr-o stare foarte critica fiind netransportabil.

UPDATE 10 Noiembrie: am primit din partea Spitalului Nationwide Children’s Hospital din SUA, confirmarea cu programarea lui Kaplan, avand data de 13 Decembrie. In acest context, facem un apel de suflet la toti cei care pot si doresc sa il ajute pe Kaplan, sa doneze pentru el, pentru a avea fondurile necesare deplasarii in SUA! Situatia lui Kaplan s-a inrautatit si trebuie sa ajunga de urgenta la operatie in SUA.

UPDATE 31 Octombrie: am platit direct in contul Spitalului Nationwide Children’s Hospital din SUA, suma de 5.000 de euro pentru Kaplan, bani necesari pentru ca spitalul sa il programeze cat mai repede la operatie. Vezi dovada platii AICI

UPDATE 15 Octombrie: suntem in legatura directa cu medicii de la Spitalul Nationwide Children’s Hospital din SUA, care sunt foarte intelegatori si au inteles situatia lui Kaplan. Asteptam o reprogramare dupa data de 20 Decembrie. Pentru a putea fi primit in spital, trebuie sa platim direct in contul spitalului pentru Kaplan la internare cel putin jumatate din suma necesara. 

UPDATE 1 Octombrie: Programarea lui Kaplan pentru 1 Noiembrie a fost anulata pentru ca nu am reusit sa strangem si sa platim in contul spitalului cel putin jumatate din suma necesara. Asociatia noastra impreuna cu mama lui Kaplan a facut demersurile necesare pe langa spital pentru o noua programare.

UPDATE 15 Septembrie: Kaplan a fost programat pentru investigatii si operatie la Spitalul Nationwide Children’s Hospital din SUA pentru data de 1 Noiembrie, cu conditia ca asociatia noastra sa plateasca direct in contul spitalului jumatate din suma necesara.

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3 zile de la nastere, Colostomie, prin care i s-au facut doua gauri in burta: prin una i se facea tratamentul iar a doua tinea loc de anus prin care isi facea nevoile. Kaplan s-a nascut fara anus.

A doua operatie a fost facuta la varsta de 1 an, in 2010. I s-a facut alungirea de intestin gros si anus, iar in final fost separat intestinul gros de cel subtinere, pentru ca la nastere cele doua au fost lipite.

A treia operatie a fost facuta in 2013 in care i s-a inchis Colostomia.

Totul a fost bine de la ultima operatie pana in 2015, cand a inceput sa ii iasa o bucata de intestin prin anus. Pentru ca nu se retragea mama a cerut opinia medicilor, insa nimeni nu a dat nici un raspuns concret, desi Kaplan a inceput sa aiba hemoragii interne severe. Medicii i-au spus mamei ca in Romania nu exista nici o sansa. In cele din urma a ajuns in Anglia, unde au inceput alte investigatii. Nici in Anglia nu a primit nici un raspuns concret, facand multe tratamente.

In final a ajuns in Italia, in Februarie 2017, unde medicii au fost foarte rezervati. In final i-au facut un Malone (o gaura in burta unde i s-a montat un cateter prin care se curata colonul). In ceiasi zi i s-a facut a doua operatie de Prolaps Rectal, intestinul care iesea prin anus a fost taiat tot. A treia operatie a fost pentru curatarea completa a colonului, pentru ca acesta se blocase complet. Din pacate in Italia, dupa doua luni de spitalizare si 3 interventii chirurgicale, este tot ce s-a putut face pentru Kaplan desi starea lui de sanatate era din ce in ce mai grava.

In Italia a ajuns domn doctor din Romania, de la Marie Curie, cu un copil avand un diagnostic aproape similar cu al lui Kaplan, spunand mamei ca in Europa nu exista nici o sansa, decat in S.U.A la Spitalul Nationwide Children’s Hospital. Doctorul roman s-a oferit sa ii puna in legatura si i-a recomandat spitalului si medicului specialist. In final, au primit un raspuns foarte repede din partea spitalului si i-au dat mamei sperante extrem de mari ca intr-o zi Kaplan va fi un copil normal. Pentru acest lucru Kaplan trebuie sa ajunga in S.U.A cat mai repede posibil unde va fi supus la cel putin o interventie chirurgicala. Practic este ultima sansa pe care Kaplan o mai are la dispozitie si dupa cat se pare, cu cele mai mari sanse de reusita.

Pentru a ajunge in SUA, Kaplan are nevoie de 20.000 de euro, suma care include: investigatii medicale, interventii chirurgicale, transport si cazare.

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.

Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Numele tuturor donatorilor vor aparea pe pagina DONATORI

 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0749.402.098

 

Email: [email protected]


Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”