Să te cunoască pe Tine - familia Cuceuan
Adăugată de wycliffe.romania in 18/10/2017, citită de 1.256 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Să te cunoască pe Tine - familia Cuceuan

„Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu.” Ioan 17:3

Dragii noștri,
În perioada verii am fost implicați în diferite proiecte și am călătorit destul de mult, de aceea dorim să Îi mulțumim Domnului pentru toate lucrurile. Dorim să vă aducem vești bune, vești care ne dorim să fie o mărturie încurajatoare pentru toți cei care ne sunt alături în această frumoasă lucrare de traducere a Scripturii, de evanghelizare și ucenicie, cu și pentru surzi.

TABĂRA DE MISIUNE ȘI TABĂRA DE ODIHNĂ

Ne-am bucurat că și în acest an să putem participa la tabăra de odihnă, unde alături de alți misionari români am avut parte de un timp binecuvântat. Timp de o săptămână am reușit să ne deconectăm de activitățile de zi cu zi, să avem un timp de părtășie unii cu alții și să medităm la viața noastră de slujire și la relația cu Dumnezeu din ultimele 12 luni. Suntem recunoscători pentru că am putut participa la această tabără. Am fost încurajați și binecuvântați.

Pentru o zi am fost alături de cei prezenți la tabăra de misiune, organizată de Wycliffe România și APME, la Mărișel, în județul Cluj. Am avut ocazia să împărtășim despre lucrarea de traducere a Scripturii printre surzi, cu cei prezenți (aproximativ 60 de tineri), iar Daniela a cântat în limbajul semnelor românesc, cântarea „Eu de Tine am nevoie”. Am fost încurajați de discuțiile avute cu unii dintre participanți, care sunt dornici să lucreze ca misionari sau să susțină lucrarea de misiune. Domnul să lucreze în viața și inimile lor!

 

CĂLĂTORIA DIN TANZANIA

În perioada 2-16 septembrie anul curent, Ionuț a fost în Tanzania alături de doi colegi GSLT (Echipa Globală Limbajele Semnelor). S-a finalizat traducerea capitolului 14 din Evanghelia după Ioan, iar traducerea capitolului 5 din Romani este în proces de revizuire și aprobare.

Șase persoane surde au participat la verificarea traducerii capitolului 14 din Ioan. De fiecare dată, o astfel de verificare este o mărturie puternică printre surzii care vin, văd traducerea video și astfel, Îl cunosc pe Dumnezeu pentru prima oară prin versetele Scripturii. Trei dintre participanți sunt musulmani, iar discuțiile pe baza Scripturii în limbajul semnelor au fost benefice și ne rugăm ca Domnul să lucreze în inimile lor.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Cuceuan


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni