Sufar de o malformatie de Atrezie Ano-Rectala. Te rog, SALVEAZA-MA!
Adăugată de Softy in 18/09/2017, citită de 1.033 ori
Autor: Misiunea Speranta pentru Romania, Categorie: Anunțuri
Sufar de o malformatie de Atrezie Ano-Rectala. Te rog, SALVEAZA-MA!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3 zile de la nastere, Colostomie, prin care i s-au facut doua gauri in burta: prin una i se facea tratamentul iar a doua tinea loc de anus prin care isi facea nevoile. Kaplan s-a nascut fara anus.

A doua operatie a fost facuta la varsta de 1 an, in 2010. I s-a facut alungirea de intestin gros si anus, iar in final fost separat intestinul gros de cel subtinere, pentru ca la nastere cele doua au fost lipite.

A treia operatie a fost facuta in 2013 in care i s-a inchis Colostomia.

Totul a fost bine de la ultima operatie pana in 2015, cand a inceput sa ii iasa o bucata de intestin prin anus. Pentru ca nu se retragea mama a cerut opinia medicilor, insa nimeni nu a dat nici un raspuns concret, desi Kaplan a inceput sa aiba hemoragii interne severe. Medicii i-au spus mamei ca in Romania nu exista nici o sansa. In cele din urma a ajuns in Anglia, unde au inceput alte investigatii. Nici in Anglia nu a primit nici un raspuns concret, facand multe tratamente.

In final a ajuns in Italia, in Februarie 2017, unde medicii au fost foarte rezervati. In final i-au facut un Malone (o gaura in burta unde i s-a montat un cateter prin care se curata colonul). In ceiasi zi i s-a facut a doua operatie de Prolaps Rectal, intestinul care iesea prin anus a fost taiat tot. A treia operatie a fost pentru curatarea completa a colonului, pentru ca acesta se blocase complet. Din pacate in Italia, dupa doua luni de spitalizare si 3 interventii chirurgicale, este tot ce s-a putut face pentru Kaplan desi starea lui de sanatate era din ce in ce mai grava.

In Italia a ajuns domn doctor din Romania, de la Marie Curie, cu un copil avand un diagnostic aproape similar cu al lui Kaplan, spunand mamei ca in Europa nu exista nici o sansa, decat in S.U.A la Spitalul Nationwide Children’s Hospital. Doctorul roman s-a oferit sa ii puna in legatura si i-a recomandat spitalului si medicului specialist. In final, au primit un raspuns foarte repede din partea spitalului si i-au dat mamei sperante extrem de mari ca intr-o zi Kaplan va fi un copil normal. Pentru acest lucru Kaplan trebuie sa ajunga in S.U.A cat mai repede posibil unde va fi supus la cel putin o interventie chirurgicala. Practic este ultima sansa pe care Kaplan o mai are la dispozitie si dupa cat se pare, cu cele mai mari sanse de reusita.

Pentru a ajunge in SUA, Kaplan are nevoie de 20.000 de euro, suma care include: investigatii medicale, interventii chirurgicale, transport si cazare.

Donatii se pot face online cu cardul si prin PayPal, accesand acest link: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/kaplan-osman/

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.

Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Numele tuturor donatorilor vor aparea pe pagina DONATORI

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0749.402.098

Email: [email protected]


Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni