REDEFINIT – Tabara Trăiește Altfel 2017
Adăugată de OlimpiuSabau in 13/06/2017, citită de 1.344 ori
Autor: Olimpiu Sabau, Categorie: Diverse
REDEFINIT – Tabara Trăiește Altfel 2017

REDEFINIT – TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2017

În acest an TABĂRA TRĂIEȘTE ALTFEL 2017 – REDEFINIT va avea loc în perioada 28 iulie – 4 august, în localitatea Șuncuiuș, jud. Bihor.

Tema taberei din acest an – REDEFINIT – are ca scop provocarea tinerilor de a-și defini identitatea. Fiecare din noi e cineva. Suntem cineva în familie, la școală, în grupul de prieteni, la locul de muncă, în societate, la biserică ... Dar cine? Cine suntem noi cu adevarat? Care sunt lucrurile care ne definesc? Ce vrem să facem cu viața noastră? Cine suntem noi pentru Dumnezeu și cine e Dumnezeu pentru noi? Fiecare din noi are o chemare, un scop pentru care am fost creați.. Fiecare putem fi mai mult, putem face mai mult! Caută să te cunoști, descoperă-ți identitatea, caută să afli ce te definește și pentru ce ai fost creat. Caută să fii adevăratul TU! Caută să fii REDEFINIT.

Vom avea alături de noi slujitori din comunitatea penticostală și baptistă: Ioan Moldovan, Iosif Berce, Iuliu Centea, Sami Tuțac, Viorel Iuga, Marius Cruceru, Tică Ulici, Iosif Borca, Gherasim Magda etc. În închinare ne vom bucura alături de Filadelfia Band, Cristocentric, Excelsis Worship, Elim Harmony, Trupa Adonai, Decean, Ilie Puha, Cornel Cuibus etc.

De asemenea, vom avea alături de noi, în cadrul workshopurilor organizate, specialiști din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, sport, fotografie, muzică, social-media, blogging, literatură și multe altele.

În plus, vor avea loc o serie de activităţi recreative, și anume: competiții sportive, drumeţii, foc de tabără, activități de grup şi multe altele, ce vă vor îmbogăţi din plin timpul liber şi perioada pe care o veti petrece în această tabără, aducându-vă în acelaşi timp şi mulţi prieteni.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri vizitaţi pagina: https://traiestealtfel.wixsite.com/2017 sau ne poți da un like pe facebook și vei fi la curent cu toate noutățile: https://www.facebook.com/TabaraTraiesteAltfelBihor.

Join our event here: https://www.facebook.com/events/1349233091822652

Link video: https://www.facebook.com/TabaraTraiesteAltfelBihor/videos/1514743165233735/


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni