O moarte roditoare - familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 20/03/2017, citită de 2.881 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
O moarte roditoare - familia Dubei

„Adevărat, adevărat vă spun că, dacă grăuntele de grâu care a căzut pe pământ nu moare, rămâne singur, dar dacă moare, aduce multă roadă. ” Ioan 12:24

Odată cu apropierea Paștelui ne amintim, că Isus a murit ca noi să trăim. Un ucenic al lui Isus renunță la plăcerile lumii pentru a-L sluji pe Domnul și a câștiga suflete pentru veșnicie. Mulțumim lui Dumnezeu pentru misionarii care își pun viața la dispoziția Domnului pentru a duce și altora Cuvântul vieții.

Maria a ajutat familiile Dumitriu și Taciuc cu plecarea lor în Papua Noua Guinee în ianuarie. Când am participat la programele lor de trimitere, mi-am amintit de 25 ianuarie 2005 când împreună cu familia am plecat în Ghana, fără să știm unde ne ducem, ce se va întâmpla acolo, și când, sau dacă, ne vom mai întoarce... Deci, cu credință în Domnul am plecat în ascultare de El, și nu vom regreta nici odată aceasta, ci suntem bucuroși cu ceea ce face Domnul prin noi în viața multora. Domnul să răsplătească cu mult rod aceste două familii care au plecat, și pe toți cei care au renunțat la viața lor pentru alții. Avem acum două persoane noi interesate să se alăture lucrării de traducere a Bibliei. Rugați-vă ca Domnul să le călăuzească viața.

Rugați-vă de asemenea pentru etiopienii care suferă din cauza secetei. Au început să moară nu doar animalele dar și oamenii. Sunt frați care au trimis bani pentru ca Luminița Prisecaru, traducătorul nostru de acolo, să cumpere mâncare pentru cei afectați. Rugați-vă pentru etiopieni, și ca Domnul să trimită ploi la timp.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dubei


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni