Lucrarea în proiectul Rroma - Zoltán Barabás 4/2017
Adăugată de wycliffe.romania in 14/03/2017, citită de 1.955 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Lucrarea în proiectul Rroma - Zoltán Barabás 4/2017

„Strigă în gura mare, nu te opri! Înalţă-ţi glasul ca o trâmbiţă!” Isaia 58:1a

Salutări sfinte din Târgu Mureș!

Vă salut cu dragostea Mântuitorului nostru. Sunt atât de mulţumitor pentru harul Domnului cu care ne-a condus în anul care a trecut. Pot observa lucrarea Sa în viaţa mea, care laudă numai pe El, pot vedea grija/ providenţa Sa, care vorbeşte numai despre bunătatea Lui, şi pot vedea dragostea salvatoare, cu care atinge alţi oameni prin slujirea mea, și care este numai meritul Lui. Nu există cuvinte, cu care i-aş putea mulţumi, dar în acelaşi timp îl slăvesc, pantru că vă foloseşte în această lucrare, în viața mea, și prin mine în viaţa altora. De aceea aş dori ca la începutul anului să vedem câteva puncte din această dragă lucrare, şi să mulțumim lui Dumnezeu pentru cel mai mare „cadou”, adică Isus Cristos, care a fost trimis din dragostea Lui nemărginită.

LUCRAREA MEA ÎN PROIECTUL RROMA!

Cu începerea toamnei lucrarea mea a început să revină la ”cursul ei normal”, dar au fost și câteva drumuri mai interesante și câteva experience mai neobișnuite.

ORELE DE BIBLIE PENTRU COPII ŞI ÎNVĂŢAREA LIMBII

Orele de limbă, care s-au stins în timpul verii, au reînceput din toamnă. Și orele de studiu biblic pentru copiii din cele două sate au fost relansate cu începerea școlii. M-am bucurat mult să observ, că copiii au așteptat acest timp și vin fericiți în fiecare săptămână la aceste întâlniri. În a doua parte a lunii septembrie a trebuit să întrerupem aceste ore, fiindcă am plecat în Republica Moldova pentru 2 săptămâni. Această vizită de obicei o facem în timpul verii, dar din cauza lucrului în străinătate, romii numai toamna se întorc în sat, de aceea ne-am dus în septembrie, ca să-i găsim acasă. În drum spre Republica Moldova, mica noastră echipă de trei persoane sa oprit lângă Iași unde am vizitat o communitate de romi și am discutat cu pastori locali.

Între timp am așteptat-o și pe o domnișoară, care a venit din Oradea și ni s-a alăturat, fiind un mare ajutor pentru noi. Peste graniță ne-am întâlnit cu echipa olandeză compusă din 3 persoane și ne-am deplasat la familia păstorului local. Am slujit în biserică de multe ori, i-am vizitat și pe cei din Vulcănești și i-am pregîtit și pe ei pentru o slujire specială. La sfârșitul primei săptămâni am vizitat o altă biserică din Moldova (Schinoasa), și echipa de copii din Vulcănești au avut un program pentru ei. Tot atunci a fost un moment potrivit să discutăm cu păstorul local. Slăvesc pe Domnul, că am putut predica Vestea Bună în două communități.

ALTE SLUJIRI FĂCUTE ÎN MOLDOVA


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni