Vești din Ukarumpa - familia Taciuc
Adăugată de wycliffe.romania in 30/01/2017, citită de 1.647 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Vești din Ukarumpa - familia Taciuc

Domnul Isus să fie glorificat pentru modul în care a lucrat în vieţile noastre până în prezent în această lucrare misionară!

Dorim să vă mulţumim, fraţi şi surori, pentru că sunteţi alături de noi şi împreună putem ajuta la procesele de traducere şi răspândire a Scripturii până la marginile pământului.

Am ajuns acum mai puţin de 48 de ore1 în Ukarumpa, destinaţia noastră2, unde ne-am şi instalat. Cei de la centrul de misiune ne-au pus la dispoziţie o casă pe care am închiriat-o şi ne-au ajutat să ne mutăm. Începem treptat să-i cunoaştem pe viitorii noştri colegi de muncă. O parte din ei sunt localnici de aici, iar o parte sunt misionari americani. Am avut ocazia să comunicăm în limba locală Tok Pisin şi ne bucurăm că localnicii nu râd prea tare de noi la greşelile de exprimare pe care le facem. Am avut astăzi dimineaţă ocazia să merg în piaţa locală şi am făcut ceva cumpărături.

Mă bucur şi glorific pe Dumnezeu că am putut să mă înţeleg cu localnicii cu puţinele cunoştinţe de limbă locală pe care le am. Piaţa se face în fiecare luni, miercuri şi vineri intre orele 6-8 dimineaţa. Am ajuns pe la 7 jumătate în piaţă şi cred că colegii americani fuseseră deja înaintea mea. A fost o senzaţie destul de ciudată să fiu singurul „waitskin “3 din piaţă şi să simt cum se îndreaptă în permanentă câteva sute de priviri asupra mea, mai ales că ni s-a spus că localnicii au luat probabil „la cunoştinţă” de faptul că s-a mutat recent o familie nouă de misionari în sat.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Taciuc


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”