Ajuta-l pe Adi Hentea să vadă din nou!
Adăugată de Softy in 06/01/2017, citită de 3.507 ori
Autor: Alexandru Pop, Categorie: Anunțuri
Ajuta-l pe Adi Hentea să vadă din nou!

Adi Hentea va fi supus unor intervenții chirurgicale care i-ar putea reda vederea parțială.

Adi s-a născut în anul 1982 în Arad, România. A fost un tânăr sănătos care a făcut o infecție de conjunctivită. Problemele au început ca urmare a erorilor medicale care într-un final i-au compromis vederea. Din cauza interdicțiilor pe care sistemul comunist le-a impus, Adi nu a putut părăsi țara pentru a primi ajutor medical de calitate. A avut nu mai puțin de 15 intervenții chirurgicale, care mai târziu, câteva dintre ele s-au descoperit a fi experimentale. 

Într-un final, în anul 2001, după o nouă intervenție medicală, de data aceasta, Adi și-a pierdut definitiv vederea la ochiul stâng.

În luna Decembrie 2016, după câteva teste făcute de medicii de la University Hospitals din Cleveland, Ohio, s-a descoperit că Adi vede lumina puternică. Lucrul acesta i-a făcut pe medicii oftalmologi să concluzioneze că sunt șanse mari ca Adi să-și recupereze o bună parte din vedere, dar acest lucru implică un transplat de cornee și două intervenții chirurgicale care vor fi realizate de trei medici. Medicii sunt foarte optimiști că Adi va putea să vadă din nou. Pentru ca toate acestea să fie posibile Adi are nevoie de aproximativ $105,000 sa acopere costurile medicale. Credem în Dumnezeu și în puterea Lui de a vindeca!

Accesând linkul următor puteți asculta mărturia completă a lui Adi: https://www.youtube.com/watch?v=qWSBuuWyQtE

Accesând linkul acesta puteți să-l ascultați pe Adi cântând: https://www.youtube.com/watch?v=2cLz8tYqs_o

Puteți face donații accesând linku-l acesta: https://www.youcaring.com/adihentea-729950

 

 

 


Știre preluată de pe www.youcaring.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni