Voi sunteți lumina lumii - familia Cuceuan
Adăugată de wycliffe.romania in 09/12/2016, citită de 2.210 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Voi sunteți lumina lumii - familia Cuceuan

Voi sunteți lumina lumii. O cetate așezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Matei 5: 14

Dragii noștri,

Ne bucurăm să putem veni cu vești și noutăți din viața noastră de slujire. De la ultima noastră scrisoare de informare, au avut loc mai multe evenimente având scopuri diferite: lucrarea de traducere a Scripturii și verificarea pasajelor biblice traduse în limbajul semnelor tanzanian și românesc; prezentări ale lucrării; participare la un atelier de lucru pentru surzi și prezentare pe cultura surzilor; dar și alte călătorii cu scop de promovare a lucrării de traducere.

Suntem implicați activ în rolurile care ni s-au încredințat atât în biroul Wycliffe România, cât și în cadrul Echipei Globale Limbajele Semnelor (GSLT) Africa. Dorința noastră este să fim eficienți în slujire și a Domnului să fie toată lauda. Rugați-vă pentru noi, pentru a putea face față de la multele nevoi din cadrul lucrării.

Proiectul de traducere a Scripturii în limbajul semnelor din Tanzania

Ionuț: Mulțumesc Domnului că a fost cu mine în această călătorie și pentru lucrarea de traducere din Tanzania. Împreună cu consultantul, am verificat câteva pasaje biblice din Evanghelia după Ioan și Romani traduse în limbajul semnelor din Tanzania, pasaje care ulterior au fost testate în cadrul comunităților de surzi, atât creștini cât și musulmani. Domnul lucrează minunat printre surzii din Tanzania, iar Cuvântul Său, tradus în limba inimii surzilor are un impact deosebit asupra comunității de surzi.

În Ifakara, oraș din Tanzania, există un grup de surzi care se întâlnesc în fiecare duminică pentru a se închina Domnului. În septembrie, echipa de traducere a vizitat această adunare pentru a le arăta traducerea video a pasajelor traduse. În adunarea din Ifakara nu există un lider/păstor, dar acești oameni continuă să se întâlnească și să vizioneze împreună Scriptura. În urma vizualizării pasajelor biblice traduse (Ioan 6, Ioan 14 și Romani 3), șapte persoane surde din Ifakara s-au hotărât să-L urmeze pe Domnul, iar o lună mai târziu, au fost boteazați în apă. Rugați-vă ca Domnul să îi întărească spiritual și să-L urmeze până la capăt. De asemenea, rugați-vă ca Domnul să ridice lideri în Ifakara, pentru ca adunarea de acolo să crească tot mai mult spre slava Lui.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Cuceuan


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni