Mostre de Tok Pisin – familia Taciuc
Adăugată de wycliffe.romania in 26/10/2016, citită de 1.230 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Mostre de Tok Pisin – familia Taciuc

Jisas em i King! King bilong olgeta king!1

 

Dragi fraţi şi surori, care ne sunteţi alături în această lucrare spre care El ne-a călăuzit, ne bucurăm să fim părtaşi împreună cu voi la această lucrare. Pe măsură ce zilele trec, ne simţim tot mai aproape de Papua Noua Guinee şi sperăm că această plecare efectivă să se materializeze curând. Eu personal, de-abia aştept şi am pleca şi mâine dacă ni s-ar oferi posibilitatea.

 

            Realizăm că este o oportunitate unică de a pleca pe câmpul de misiune ca şi misionari şi nădăjduim că vremea se apropie şi tot efortul nostru şi strădania susţinută de câţiva ani de zile încoace, se va concretiza în foarte scurt timp. După cum Domnul nostru şi-a întors odinioară faţa hotărât ca să meargă spre Ierusalim, aşa avem şi noi privirile orientate hotărât ca să mergem în această direcţie a lucrării. De mulţi ani ne pregătim şi faptul că am fost consecvenţi în pregătirea noastră arată şi determinarea de a sluji. Mă gândesc uneori că este ca şi cum ai sădi o vie: pui butaşii în pământ şi aştepţi uneori şi cinci ani până încep să aducă rod. Ne rugăm ca Domnul să îngăduie să apucăm să „mâncăm” din rodul acestei vii pe care tot o îngrijim de-atâta timp şi pe care n-am gustat-o încă. Oricum vom simţi ca pe o eliberare cumpărarea cât de curând a biletelor de avion şi aceasta va fi pentru noi o răsplată pentru toţi anii în care am trudit în direcţia aceasta. Vom percepe lucrul acesta ca pe o dorinţă împlinită şi ca pe o veste bună. N-am primit încă această veste bună, dar sperăm. În timp ce așteptăm răspunsul din PNG privitor la Permisul de muncă, am vizitat câteva biserici din țară pentru a prezenta această lucrare de misiune, iar în puținul timp liber care ne mai rămâne, învățăm limba Tok Pisin.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Taciuc


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”