Întărește-te și îmbărbătează-te - familia Dubei
Adăugată de wycliffe.romania in 12/09/2016, citită de 2.295 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Întărește-te și îmbărbătează-te - familia Dubei
„Întăreşte-te numai, şi îmbărbătează-te, lucrând cu credincioşie după toată legea pe care ţi-a dat-o robul Meu Moise; nu te abate de la ea nici la dreapta nici la stânga, ca să izbuteşti în tot ce vei face.” Iosua 1:7

La începutul lunii septembrie am preluat rolul de director al asociației Wycliffe România, și responsabilitatea este uriașă. Când am adus-o înaintea Domnului El m-a încurajat cu Iosua 1, prin care promite să fie cu mine și să mă ajute dacă trăiesc după Cuvântul Său. Din nou am realizat cât de binecuvântat sunt că am Biblia și am posibilitatea de a-mi conduce viața după principiile ei. Sunt 1778 de popoare care încă așteaptă acest har. Rugați-vă pentru călăuză și înțelepciune pentru mobilizarea Bisericii în mișcarea de traducere a Bibliei.

Împreună cu Maria, care este coordonator pe resurse umane, am stat de vorbă cu misionarii care au venit acasă vara aceasta. Ei sunt foarte dedicați Domnului și poporului pe care îl slujesc, dar în același timp sunt încercați greu. Cerem binecuvântarea Domnului peste ei, atât spirituală cât și financiară. Două familii care se pregătesc să plece în Papua Noua Guinee s-au întors din Anglia după o perioadă de instruire. Să ne rugăm ca toate pregătirile să fie finalizate înainte de plecarea lor în ianuarie. O altă misionară a primit visa pe un an pentru India și a plecat să lucreze cu un popor care așteaptă încă Evanghelia. Avem un membru nou acum, o soră care s-a căsătorit cu un misionar din America și vor lucra împreună cu proiectul Rroma în România. Rugați-vă pentru protecția misionarilor și putere în lucrare.

Împreună cu unii din partenerii noștri, am organizat două tabere de vară; una pentru a expune tinerii la misiune, iar a doua pentru refacerea misionarilor. Participanții din ambele tabere au fost binecuvântați și au fost recunoscători pentru grija primită. Unii tineri s-au hotărât să continue studiile despre misiune.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dubei


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni