Aproape 9 lei pentru viața unui copil. E mult?
Adăugată de GabrielTudor in 01/09/2016, citită de 3.450 ori
Autor: Gabriel Tudor, Categorie: Anunțuri
Aproape 9 lei pentru viața unui copil. E mult?
Numai părinte să nu fii când copilul tău suferă! Iar dacă vorbim de o boală gravă ce îi amenință viața, cu atât mai mult!
Într-o astfel de situație se află familia unei fetițe de nici doi anișori din Republica Moldova.

Simona Mitronici a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică, iar pentru a supraviețui are nevoie de 120.000 de euro. Este o sumă colosală, însă cu ajutorul prietenilor și al oamenilor care au înțeles durerea și disperarea celor doi părinți, au rămas de strâns doar 40.000.

Doar cei cu venituri foarte mari ar putea acoperi costurile operației de care depinde viața copilei. Pentru ceilalți există o soluție accesibilă oricui: trimiterea unui SMS cu textul Simona la 8832. Cu doar 2 euro îi putem oferi Simonei un nou început.

Orice mesaj, trimis până la 1 octombrie 2016, o poate salva! Donații mai pot fi făcute și prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare pe site-ul salveazaoinima.ro.
 

Știre preluată de pe salveazaoinima.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”