Pregătirile sunt în toi pentru Papua Noua Guinee – familia Dumitriu
Adăugată de wycliffe.romania in 27/06/2016, citită de 1.273 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Pregătirile sunt în toi pentru Papua Noua Guinee – familia Dumitriu

Dragii noștri parteneri și prieteni!

În ultimele 3 luni Dumnezeu a lucrat în mod miraculos și ne-a ajutat în pregătirile noastre pentru misiunea pe termen lung din Papua Noua Guinee (PNG). A fost o perioadă foarte intensă, cu multe călătorii și prezentări, cu multe emoții de fiecare dată, dar în care credincioșia Lui nu s-a lăsat așteptată! El a deschis inima multor oameni să devină co-părtași misiunii Sale.

Cu voia Domnului, data plecării în PNG va fi ianuarie 2017. Decizia a fost luată ținând cont de: data cursului de orientare din PNG (1 februarie 2017), curs obligatoriu, cu care trebuie să începem slujirea; timpul necesar pentru pregătirea actelor de viză (sunt multe formalități de făcut); vaccinări; timpul necesar pentru extinderea echipei de susținere în rugăciune și financiar.

Am început din mai procesul de aplicare pentru permisul de ședere și viză, proces care poate dura până la 6 luni. Ne-am reînnoit pașapoartele și am trimis primele documente către organizația SIL PNG, organizație parteneră Wycliffe în Papua Noua Guinee, care ne ajută în pregătirea și obținerea permisului de ședere ca misionari. Vor mai trebui copiate, traduse și legalizare alte documente și trimise prin postă. SIL PNG a fost înființată în 1956, este filiala cea mai mare, cu cea mai dezvoltată infrastructură (școală, clinică, departament IT, departament mecanic, aviație, coordonatori și directori regionali pe fiecare domeniu de misiune Wycliffe).

Suntem pe mâini bune, dar în primul rând pentru că suntem în planul și mâna lui Dumnezeu. Deși sunt mulți misionari în această țară, tot nu sunt suficienți, luând în considerare diversitatea lingvistică (838 limbi distincte) care înseamnă sute de proiecte începute și altele care încă așteaptă să fie începute.

Detalii...

Rugăciune pt. familia Dumitriu


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni