Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Profesionişti Creştini la Cluj Napoca
Adăugată de Malina1205 in 25/06/2016, citită de 1.604 ori
Autor: Anonim, Categorie: Diverse
Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Profesionişti Creştini la Cluj Napoca
Organizaţia creştină de afaceri EUROPARTNERS organizează în weekend-ul din 1-3 iulie 2016 întâlnirea internaţională a Tinerilor Profesionişti Creştini.
 
Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: ‘Întăreşte-te şi îmbărbătează-te!’? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”(Iosua 1: 9).
 
Cine nu ar vrea să trăiască o viaţă plină de curaj? Unii dintre noi sunt curajoşi prin natura lor, dar majoritatea avem anumite frici sau reţineri.
Repetat, Biblia ne provoacă să fim curajoşi. Nu ca o opţiune, ci ca o poruncă. Potrivit Bibliei, curajul nu este un avantaj sau o abilitate personală, ci o alegere.
 
Cea mai curajoasă persoană care a existat vreodată este Isus. Viaţă lui este o mărturie despre un curaj incredibil. El a iubit pe vrăjmaşii Săi şi în mod liber şi-a dat viaţa pentru a salva această lume. El nu a fost oprit de nimic în îndeplinirea misiunii Sale. Tu cum răspunzi la porunca Lui de a fi puternic şi curajos?
 
Împreună, vom explora această temă interesantă şi importantă. Vom descoperi cum arată o viaţă curajoasă; ne vom arunca în lucrurile care ne împiedică să trăim cu mai mult curaj, şi vom creşte în a-L vedea pe Dumnezeu practic în lucrul nostru de zi cu zi.
 
Aşa cum probabil ţi-ai dat seama până acum tema conferinţei este: „A trăi o viaţă plină de curaj!”.
 
Eşti invitat să te alături la conferinţa tinerilor profesionişti creştini din intreagă lume care este organizată în Cluj-Napoca, România.
 


 

 


Știre preluată de pe www.stiricrestine.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni