Situatia Oanei s-a agravat! Are in continuare nevoie de ajutorul nostru sa poata continua tratamentul lunar
Adăugată de Slujire in 06/06/2016, citită de 1.232 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Situatia Oanei s-a agravat! Are in continuare nevoie de ajutorul nostru sa poata continua tratamentul lunar
Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) in colaborare cu asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' se implica in ajutorarea Oanei Speranta Stoica, o mama de 36 de ani, pentru ca aceasta sa poata beneficia de plata tratamentului lunar de care are nevoie pentru a lupta cu o boala cumplita care ii macina pielea si oasele.
 
I-am facut o vizita din nou Oanei, insa din pacate de data aceasta am gasit-o intr-o situatie cumplita. Boala s-a agravat iar Oana s-a simtit extrem de rau. Am realizat un nou material video cu ea, in care imaginile nu mai au nevoie de nici un fel de comentarii. Mana stanga este grav afectata de boala asa cum nu a fost niciodata pana acum, dupa cum ne-a marturisit Oana. Mana dreapta este si ea afectata dar nu atat de tare ca si cea stanga. La ambele maini degetele i-au cazut din cauza bolii, iar acum boala ii afecteaza grav pielea de pe mana. La prima vedere, ai impresia ca pielea de pe mana i se descompune.
 
Practic, ies basici pline cu apa care apoi se sparg si raman rani deschise. Intreg corpul Oanei este plin de rani deschise, bandajate la maxim 2 zile, in caz contrar se infecteaza si fac puroi. Ranile deschise ii provoaca dureri groaznice, pe care nici unul dintre noi nu ne-am dori sa le simtim nici macar pentru o secunda. De aceea, Oana este nevoita sa folosesca zi de zi calmante (care nici acestea nu isi mai fac efectul cum trebuie), pentru a putea suporta aceste dureri.
Cea mai mare durere si cea mai cumplita manifestare a acestei boli este acum la nivelul mainii, dupa cum se poate vedea in aceste imagini video. Cu toate acestea, cu ajutorul tratamentului boala poate fi fortata sa de-a inapoi. Acest tratament o costa pe Oana aproximativ 1650 de lei lunar, iar pensia ei de handicap este de numai 340 de lei lunar.
 
In materialul video de mai jos Oana confirma sprijinul lunar al asociatiei noastre umanitare pentru plata lunara a tratamentului. Va multumim celor care ati sprijinit-o pana in acest moment si celor care o veti ajuta in continuare!
 
Haindeti impreuna sa o ajutam pe Oana sa treaca peste aceste momente atat de grele, atat de dramatice. Fara noi, Oana nu are nici o sansa!
 
Cei care doresc sa o ajute, va rugam sa folositi modalitatile de donatie de mai jos:
 
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
3. Daca ai firma, doneaza prin contract de sponsorizare si iti poti deduce donatia din impozitul pe profit si NU te va COSTA NIMIC! Cere contractul de sponsorizare pe email: [email protected]
 
4. Doneaza prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise la BCR si Raiffesen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:
 
 
La BCR
 
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
 
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
 
COD SWIFT: RNCBROBU
 
 
La Raiffeisen Bank
 
IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
 
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
 
COD SWIFT: RZBRROBU

Periodic vom reveni cu materiale si interviuri video cu Oana, in care veti putea urmari situatia ei si confirmarea ajutorului pe care ea il primeste din partea noastra, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri.
 
Cu respect

Echipa Slujire CrestinaTelefon: 0749.402.098 sau 0766.365.833


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni