Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”
Adăugată de areopagus in 06/05/2016, citită de 1.681 ori
Autor: Remus Runcan, Categorie: Evenimente
Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”

Centrul Areopagus din Timișoara vă invită miercuri, 11 mai 2016, de la orele 19.00, la lansarea cărţii „Capcanele Facebook-ului”, de Remus Runcan. 

Întâlnirea va avea loc la sediul Centrului Areopagus din Calea Martirilor nr 104, Timișoara. Vă rugăm să confirmați participarea la [email protected]

REMUS RUNCAN este licenţiat al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, în domeniul Teologie, specializarea Teologie Baptistă Pastorală, din anul 1996. În anul 2002, a primit titlul de Master of Arts laTCM International Institute Viena, Austria. În acelaşi an, a absolvit cursul postuniversitar Practica Asistenţei Sociale Orientată Spiritual, la Universitatea de Vest din Timişoara. 

În 2003, a urmat cursul postuniversitar Management competitiv, resurse umane, financiare şi marketing, la Universitatea Politehnică din Timişoara. În anul 2016, a susţinut teza de doctorat în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie de la Universitatea de Vest din Timişoara, cu tema "Comunicarea virtuală şi efectele ei asupra relaţiilor umane. Capcanele Facebook-ului"

În prezent, este pastor şi conferenţiar la diferite simpozioane naţionale şi internaţionale, invitat la diferite posturi de radio şi televiziune creştine şi laice. Domeniile de interes ştiinţific sunt legate de: teologie practică, asistenţă socială, comunicare, educaţie şi Facebook. 


Știre preluată de pe www.areopagus.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni