Situatie disperata – 4 fetite penticostale alungate in strada de tatal lor au nevoie de alimente si imbracaminte (Zadareni, jud. Arad)
Adăugată de Slujire in 23/04/2016, citită de 7.067 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
 Situatie disperata – 4 fetite penticostale alungate in strada de tatal lor au nevoie de alimente si imbracaminte (Zadareni, jud. Arad)
Tatal le-a dat foc la haine, la incaltaminte si la rechizitele scolare dupa care le-a alungat in strada fara bani si fara mancare. Acum asteapta mila oamenilor cu suflet  mare!
 
Patru fetite crestin penticostale impreuna cu mama lor au fost alungate in strada de tatal lor care are probleme cu alcoolul. Dupa batai repetate si amenintari cu moartea, tatal si-a alungat din casa proprii copii, fara sa ii pese de soarta lor, unde vor merge sau ce vor manca.
 
Le-a izgonit afara din casa, le-a dat foc la haine, la incaltaminte si la rechizitele scolare si le-a amenintat ca daca indraznesc sa se intoarca acasa le omoara. Mama si-a luat fetitele in graba doar cu hainele de pe ele si s-a urcat in tren spre Arad. Au ajuns in gara unde au stat o zi fara sa manance nimic.
 
Politia CF a chemat protectia sociala, iar mama si cele 4 fetite au ajuns in final la un centru de zi din Zadareni, jud. Arad. O familie cu suflet mare din aceasta localitate, dupa ce a auzit de cazul lor, i-a fost mila si le-a oferit o locuinta temporara in localitate.
 
Acum, mama si cele 4 fetite incearca sa isi refaca viata, sa o ia de la inceput, iar fetele au fost inscrise la scoala din Zadareni. Cele 4 fetite impreuna cu mama lor au nevoie urgenta de ajutorul nostru. Nu au haine si incaltaminte cu ce sa mearga la scoala pentru tatal le-a ars toate hainele.
 
Nu au rechizite scoalare pentru ca si acestea au fost arse de tatal lor inainte de a fi alungate din casa. Au nevoie urgenta de alimente: faina, ulei, zahar, fasole, cartofi, paste fainoase, etc. Fetitele sunt de 7, 8, 13, 17 ani. La incaltamite este nevoie de numerele: 32, 33, 36 si 37.
 
 
 
Facem un apel la toti fratii din tara si din strainatate cei care doresc sa ajute aceasta familie, sa ne contacteze pe email la: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
 
Cei care locuiti in zona Arad, puteti ajuta in mod personal aceasta familie.
 
Nevoi urgente:
 
– Alimente (orice fel de alimente);
 
– Incaltaminte pentru fete (numerele 32, 33, 36, 37)
 
– Imbracaminte pentru fete;
 
– Rechizite scolare;
 
– Un frigider;
 
– O masina de spalat.
 
– Orice alte lucruri sunt bine venite!
 
Cei care doriti, puteti sa ajutati aceasta familie donand fonduri pentru cumpararea de alimente, folosind conturile de mai jos deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”. Noi vom cumpara alimentele, le vom oferi, iar intreaga actiune va fi filmata si un material video de multumire va fi postat la final pe site-ul nostru, pentru ca dvs, sponsorii si donatorii sa vedeti felul in care aceasta familie a fost ajutata.
 
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
 
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
 
3. Doneaza prin transfer bancar, folosind conturile de mai jos, deschise pe numele asociatiei crestine umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, la BCR si la Raiffeisen Bank:
 
BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
 
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
 
COD SWIFT: RNCBROBU
 
 
Raiffeisen Bank
 
 Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
 
Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
 
Code Swift: RZBRROBU
 
 
Cu respect

Echipa SPR

www.sperantapentruromania.ro



Telefon: 0749 402 098

Știre preluată de pe www.sperantapentruromania.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni