Muzeul Crucii: Eveniment deosebit organizat de Asociația Studențească AMiCUS București, aflat la cea de-a doua editie
Adăugată de DanaDobre in 12/04/2016, citită de 1.600 ori
Autor: Dana Dobre, Categorie: Evenimente
Muzeul Crucii: Eveniment deosebit organizat de Asociația Studențească AMiCUS București, aflat la cea de-a doua editie

Ți-ar fi plăcut să fii contemporan cu Iisus? Să-i fi putut șterge lacrimile de sânge în Grădina Ghetsemani sau să-l oprești pe guvernatorul Pilat să dea acea sentință teribilă...

Vino să trăiești pe viu fiorul trădării, judecății, răstignirii și învierii Mântuitorului într-un cadru deosebit, creat cu multă dedicare - pentru tine.

În perioada 25 aprilie - 28 aprilie 2016, Sala Universității Populare Dalles va găzdui Muzeul Crucii, un eveniment care își propune să ofere o imagine mai clară a ultimei săptămâni din viața lui Iisus Hristos.

Evenimentul va debuta luni, 25 aprilie la orele 14,00 și se va incheia joi, 28 aprilie, la orele 20.30. Vizitarea Muzeului Crucii este GRATUITĂ și este potrivită pentru toate vârstele, reprezentând o ocazie potrivită în Săptămâna Patimilor de a înțelege mai bine semnificația celei mai importante sărbători religioase a creștinismului și de a reflecta la insemnătatea sa.

Organizator: Asociația Studențească AMiCUS București

Parteneri: Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Asociația Respiro, Semnele Timpului, Editura Viață și Sănătate, Radio Vocea Speranței, SperanțaTV Sponsor: ASI România


Știre preluată de pe www.facebook.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni