Câștigătorii concursului de traduceri
Adăugată de Mada_O in 17/03/2016, citită de 3.764 ori
Autor: Resurse Crestine, Categorie: Diverse
Câștigătorii concursului de traduceri

   

     Suntem bucuroși să anunțăm câștigătorii concursului de traduceri desfășurat de echipa Resurse Creștine în perioada 10.02.2016 - 10.03.2016. Am avut 130 de concurenți înscriși, din care 46 ne-au trimis la timp traducerile predicilor primite. 

 

 

    După corectarea lucrărilor, clasamentul final este următorul:       
     Locul I: Paul Gal
     Locul II: Ligia Voiculescu
     Locul III: Andreea Năstăsoiu

    Ceilalți concurenți care au avut punctaj maxim pentru calitatea traducerii sunt: Daniel Morar, Țicu Semeniuc, Laura Marinău, Raluca Mirăuță, Samuel Micuț, Andrada Morărescu, Rebeca Puia, Silvia Hoțiu, Miriam Morărescu, Adrian Jurge, Irina Mușa, Paula Benzar, Ramona Codrea, Emanuela Geabou, Laurențiu Cenan și Andreea Bumba. Diferența între toți s-a făcut în funcție de formatul în care a fost trimis materialul, timpul în care s-a trimis (raportat la durata predicii) și redactarea materialului (respectarea regulilor de scriere, folosirea diacriticelor, etc).

    Vom reveni cu un e-mail în momentul în care vom pune predicile traduse pe site și în acel e-mail vom preciza observațiile în urma corectării. Vă mulțumim de pe acum că veți avea răbdare cu noi în acest sens, va mai dura ceva timp până să putem acoperi toată munca a 46 de oameni în puținul timp liber de care dispunem să facem acest lucru.

    Rugăm câștigătorii să își verifice e-mail-ul pe adresele cu care s-au înscris în concurs pentru a le putea trimite premiile câștigate.

    Le mulțumim frumos tuturor celor ce s-au implicat (atât ca participanți, cât și prin susținere financiară) și celor ce au ales ca mai departe să ne ajute cu traducerea predicilor. Vă asigurăm că munca dumneavoastră va fi folosită (după corecturile necesare) pentru a fi o binecuvantare pentru vizitatorii site-ului nostru.  

    Vă așteptăm să vă implicați în continuare! Domnul să vă binecuvânteze!

 


Știre preluată de pe www.resursecrestine.ro
Felicitari premiantilor cit si tuturor participantilor! Fiti binecuvintati impreuna cu Resurse Crestine!
Adăugat în 18/03/2016 de sanda_tulics
Opțiuni