Copii orfani, mame vaduve, copii ai strazii, batrani nevoiasi, oameni ai strazii, familii sarace, au fost ajutati de Sarbatori
Adăugată de Slujire in 29/02/2016, citită de 5.047 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Copii orfani, mame vaduve, copii ai strazii, batrani nevoiasi, oameni ai strazii, familii sarace, au fost ajutati de Sarbatori

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania''a fost implicata alaturi de Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) in ajutorarea familiilor sarace aflate in atentia noastra. Mai jos va prezentam raportul scris si video din aceste actiuni de ajutor umanitar si de misiune crestina. Va multumim celor care ne-ati purtat in rugaciune si celor care ne-ati sustinut ca aceste familii nevoiase sa fie ajutate. Domnul sa va rasplateasca efortul conform cu Proverbe 11:24-25

 

5 copii ramasi orfani de tata au primit alimente de Sarbatori

copii orfani de tata

In urma unui tragic accident de masina la intrare in satul Nadab, jud. Arad, a decedat pe loc in data de 3 August 2015 Bogdan Pavel, un tanar de 30 de ani din comuna Sepreus, si tata a 5 copii. Un TIR a intrat in autobuzul care transporta muncitori la firma Kromberg&Schubert. In urma lui au ramas 5 copii orfani din care unul este bebelus. Situatia copiilor ramasi fara tata este foarte dificila. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, asociatia noastra a oferit acestor copii o cantitate insemnata de alimente, pentru ca Sarbatorilor de Iarna sa le fie imbelsugate, sa nu simta lipsa de nimic si durerea lor sa le fie alinata. Pentru ajutorarea acestei familii s-a organizat si un campionat de fotbal, iar cu fondurile stranse organizatorii au cumparat acestor copii o soba de foc si lemnele de foc pentru toata iarna. Va multumim celor ne-ati oferit posibilitatea ca acesti copii ramasi orfani de tata sa poata sa fie ajutati cu alimente de Sarbatori.

 

4 fetite orfane de ambii parinti au primit lemne de foc si alimente de Sarbatori

ajutor umanitar cu lemne de focAlina, Giorgiana, Andreea si Elena sunt 4 surori care au ramas orfane de ambii parinti. Prima data, din cauza unei boli cumplite a murit tatal lor. Ramasa vaduva si fara nici un sprijin financiar, mama lor a luat decizia de a se muta din Moldova in zona de vest a tarii in cautarea unui lor de munca. In final s-au stabilit cu chirie in comuna Sepreus, jud. Arad. Nu a durat mult si mama acestor fetite s-a prapadit si ea tot din cauza unei boli. Fetitele ramase acum orfane de ambii parinti urmau sa fie impartite la diferite orfelinate in functie de varsta lor. Din fericire pentru ele, Valentin Horga din comuna Sepreus, impreuna cu mama sa a luat hotararea sa le ia in custodie si sa le creasca. Valentin stie ce inseamna sa fii orfan, crescand la randul lui fara tata de la varsta de 2 ani. Valentin le-a oferit o locuinta, insa aceasta avea nevoie de amenajari radicale. Aici am intervenit noi, asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” si cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri am reusit sa le amenajam noua locuinta cu toate lucrurile necesare. Pentru ca situatia financiara a familiei adoptive nu este foarte buna, asociatia noastra se implica cu ajutorarea fetelor cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, in sustinerea si asigurarea celor mai importante nevoi. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna acestea aveau nevoie de lemne de foc. Domnul ne-a ajutat si am gasit sponsori doritori sa le ajute pe cele 4 surori si am reusit sa cumparam 2 masini de lemne de foc, sa le taiem si sa le depozitam. Pentru toata aceasta iarna fetele au asigurata caldura. Pentru ajutorul dvs, in numele celor 4 surori, va multumim! Domnul Isus sa le poarte de grija!

 

 4 copii parasiti de parintii lor si crescuti de o bunica au primit de Sarbatori lemne de foc, o soba si alimente

ajutor umanitar cu lemneDoamna Elena are 71 de ani si este o bunicuta simpatica care isi creste singura cei 4 nepotei. Acestia sunt crescuti de ea de mici, din mica pensie pe care o are si din alocatia copiilor. Luna de luna reuseste sa le asigura hrana cumparand alimentele pe datorie de la magazinul din sat. Asociatia noastra a ajutat acesti copii la inceputul anului scolar cu rechizite scolare. Cand am intrat pentru prima data in curtea acestei familii, am gasit-o pe doamna Elena taind un nuc din gradina pentru a avea lemne de foc. Dupa spusele ei, in zilele care urmau dorea sa se imprumute de niste bani prin vecini ca sa isi cumpere macar o caruta de lemne. Nevoile lor insa erau ajutor umanitar cu alimentemai mari. Nu aveau lemne de foc pentru iarna care statea sa inceapa, nu aveau o soba buna, imbracaminte si incaltaminte adecvate, etc. In urma apelului nostru facut pentru acesti copii mai multe persoane s-au deplasat la acestia oferindu-le o cantitate insemnata de alimente, imbracaminte, incaltaminte si jucarii. Domnul s-a ingrijit si de acesti copii, a miscat inimi si cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit de Sarbatori sa le oferim lemnele de foc de care aveau atat de mare nevoie si sa le cumparam o soba pe care sa poata gati si la care sa se incalzeasca. De asemenea, am platit o echipa de oameni care sa taie lemnele si sa le depoziteze. Cand am juns noi la fata locului, am venit de asemenea cu o mare cantitate de alimente din partea dvs, sponsorii si donatorii nostri. Dorim sa multumim celor ati ajutat acesti copii sa poata avea Sarbatori Fericite. Dupa spusele bunicii, niciodata nu au avut atat de multe alimente si dulciuri. Sa purtam in rugaciunile noastra acesti copii si pe doamna Elena.

  

 

O familie de batrani extrem de saraca, a primit de Sarbatori lemne de foc, o soba, paturi si alimente

poza bunaLa marginea orasului Sebis, jud. Arad, locuieste intr-o coliba o familie de batrani extrem de saraca, in conditii greu de inchipuit. Am cunoscut aceasta familie la inceputul lunii Noiembrie 2015, atunci cand am fost contactati de persoane din zona care ne-au recomandat aceasta familie pentru a fi ajutata. Ajunsi la fata locului cu doar o luna inainte de Sarbatori, am cunoscut aceasta familie, am primit recomandari foarte bune si am decis sa o ajutam. Familia Barbuta locuieste undeva sus pe un deal la marginea orasului Sebis, intr-o coliba improvizata din lemn. Aceasta familie nu are adresa, nu are numar de casa. nici curent, nici apa la fantana si nici telefon. Acolo sus pe deal, au incercat sa isi faca o mica gospodarie unde isi cresc acum un macar, gaste, cateva gaini si 6 oi. Nevoia lor cea mai mare si mai urgenta era de o soba noua patcare sa faca caldura si sa nu afume. De asemenea, aveau nevoie de paturi, pentru ca pe cele pe care au dormit pana acum erau foarte vechi. De asemenea, aveau nevoie de lemne de foc. Aceasta familie are doar un mic ajutor social si datorita lipsei fondurilor nu isi permit sa isi cumpere lemne de foc. An de an, prin santuri, de pe camp sau din alte locuri isi strangeau crengi si resturi de lemne cu care isi faceau iarna focul. In urma apelului nostru facut pentru aceasta familie la noi pe site si pe facebook, au fost foarte multe persoane care au venit cu alimente de Sarbatori pentru aceasta familie. La un moment dat, domnul Vasile ne-a declarat ca, ,,nu am avut atat de multa mancare de cand ma stiu”. Din partea unor oameni inimosi au primit cateva gaste si 6 oi. Pe langa alimente, aceasta familie a primit din partea noastra cu ajutorul dvs sponsorii si donatorii nostri: lemne de foc, paturi si o soba. Intetionam ca la primavara sa incepem costructia unei mici locuinte decente pentru aceasta familie. Pana atunci va multumim ca ati fost alaturi de noi, si in numele acestei familii nevoiase va multumim pentru tot ajutorul oferit.

 

 

Un batran singur si neputincios a primit de Sarbatori lemne de foc si alimente

ajutor umanitarIn catunul de munte Vidra, comuna Varfurile, jud. Arad (zona Muntilor Apuseni), locuieste domnul Ghergar, un batranel singur si neputincios. In urma cu mai multi ani, locuinta veche a familiei Ghergar s-a prabusit sub greutatea zapezii. Dupa ce si-au vandut toate animalele din gospodarie a reusit sa ridice o noua locuinta, practic o mica camera in care locuieste si acum. In anul 2007 asociatia noastra umanitara a finalizat noua locuinta a familiei Ghergar reparand acoperisul, am zidit hornul casei, streasina, am betonat pe jos, le-am oferit doua paturi pentru ca nu aveau pe ce dormi, etc. De atunci si pana astazi aceasta familie a fost mereu in atentia noastra oferindu-le an de an lemnele de foc, alimente, imbracaminte, etc. In urma cu trei ani de zile domnul Ghergar a ramas singur pentru ca sotia lui a murit. Acesta are acum 83 de ani, se deplaseaza foarte greu, este aproape surd si traieste dintr-o pensie de doar 300 de lei, in mare parte fiind cheltuita pe medicamente. Nu am trecut nepasatori peste cea mai mare nevoie a domnului Ghergar: lemnele de foc. Cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit sa ii cumparam 10 m steri de lemn, care ii vor fi suficienti pentru intreaga iarna. In numele domnului Ghergar, va multumim pentru ajutorul oferit cu lemne de foc cat si cu alimente.

 

60 de batrani ai strazii au fost ajutati cu alimente de Sarbartori

batranii straziiAsociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” continua sa sustina cele doua adaposturi pentru batranii strazii din comuna Cermei, jud. Arad si comuna Batar, jud. Bihor. In acest moment, in cele doua adaposturi pentru batranii strazii sunt peste 60 de batrani. Acestia primesc gratuit hrana, adapost si dragostea unei familii. Toata aceasta activitate se desfasoara numai cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor. Cea mai mare nevoie la cele doua adaposturi pentru batranii strazii sunt alimentele. In acest context, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna sa acoperim intreg necesarul de alimente pentru cele doua adaposturi pentru batranii strazii. In numele acestor batrani ai nimanui, va multumim pentru ajutorul oferit.

 

O batrana a nimanui a primit lemne de foc si alimente de Sarbatori

ajutor umanitar pentru ParaschivaDoamna Paraschiva locuieste in comuna Lapusnicul Mare, jud. Caras Severin. In urma cu 13 ani vechea ei locuinta i-a fost distrusa intr-un incendiu. Oamenii din sat si primaria locala i-au ridicat o mica locuinta iar asociatia noastra umanitara i-a finalizat-o in vara anului 2007 cu ajutorul sponsorilor si voluntarilor nostri. Oamenii din sat o vorbesc numai de bine, fiind o femeie harnica. Cu grija isi creste si nepotetul care i-a fost lasat in grija ei de mic. In ciuda faptului ca are o varsta inaintata si probleme de sanatate, probleme la piciorul stang, aceasta lucreaza cu ziua prin sat, creste 15 oi, creste in curte pasari si isi cultiva gradina. Din pacate nu are pensie, fiind nevoita sa se intretina lunar din ajutorul social de 140 lei. In luna Octombrie cand am vizitat-o intr-o ancheta sociala, taia un nuc primit de la un vecin pentru a avea lemne de foc. Si in anul acesta, cu ajutorul dvs, doamna Paraschiva a fost ajutata cu lemne de foc. In total au fost cumparate 4 carute de lemne care ii vor ajunge pentru intreaga iarna. In numele doamnei Paraschiva va multumim pentru ajutorul oferit.

 

O mama singura cu un baiat foarte grav bolnav a primit de Sarbatori o soba si alimente

ajutor umanitarCe poate fi mai dureros si mai cumplit pentru o mama decat sa isi ingroape propriul copil si sa fie in situatia aceasta si cu al doilea fiu? Aceasta este situatia prin care trece doamna Catalina Otvos din orasul Oravita, jud. Caras Severin. Aceasta a avut parte de un sot betiv, de la care primea batai si era alungata in strada cu copii. Dupa divort aceasta a ramas sa isi creasca singura cei 3 copii. Fara un loc de munca, singurul venit era ceea ce castiga din vanzarea de fier vechi. Aceasta familie locuieste intr-un bloc dezafectat din orasul Oravita. Este greu sa descriu in cuvinte cum arata acest bloc de locuinte. O mare parte din apartamente sunt goale. In anul acesta de Pasti, unul dintre baietii doamnei Catalina de 13 ani s-a jucat in aceste apartamente goale si a cazut in cap de la inaltime murind pe loc. Al doilea baiat, Catalin, este grav bolnav cu rinichii si face dializa de 3 ori pe saptamana. Viata lui Catalin este in mare pericol daca nu se va gasi intr-un timp relativ scurt un rinichi pentru transplant. Acum, singurul venit al acestei mame este indemnizatia de insotitor pentru baiatul grav bolnav si ceea ce mai castiga prin vanzarea de fier vechi. Catalin este la regim alimentar special, ceea ce necesita costuri mari cu alimentele. Soba la care aceasta familie se incalzea pana de curand fusese primita, dar era crapata si afuma. Doamna Catalina a fost nevoita sa o lipeasca pentru ca sa nu afume in casa. Nici nu a indraznit sa viseze la o soba noua care sa faca caldura si pe care sa poata gati. Acum, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna aceasta familie are o soba noua cu ajutorul dvs. In numele acestei mame atat de greu incercate, va multumim pentru ajutorul oferit.

 

Doua mame singure au primit lemne de foc de Sarbatori

ajutor umanitar cu lemneDoamna Catalina Otvos si doamna Adriana Ursu locuiesc in orasul Oravita, jud. Caras Severin si sunt doua mame singure. Prima dintre ele a trecut printr-o tragedie anul trecut cand si-a pierdut un baiat de 12 ani intr-un accident. Al doilea, Catalin, este foarte grav bolnav cu rinichii, facand 3 dialize pe saptamana. Toate resursele financiare ale acestei familii sunt cheltuite pe hrana speciala datorita bolii lui Catalin si pe medicamente. De multe ori doamna Catalina este nevoita sa caute si sa vanda fier vechi pentru a avea bani de mancare. Lemne de foc nu a avut pentru iarna aceasta, vecinii fiind cei care au ajutat-o cu lemne. A doua mama, doamna Adriana isi creste singura 4 copii. Nu are loc de munca, mananca de cele mai multe ori la cantina orasului, iar din cand in cand mai lucreaza la curatenie pe scarile blocurilor. Singurul venit este ajutorul social si alocatiile copiilor. Multumim lui Dumnezeu ca, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri le-am cumparat celor doua mame lemne de foc pentru toata iarna. In numele lor si al copiilor, va multumim pentru ajutorul oferit.

 

4 copii orfani de tata au primit ajutor cu alimente de Sarbatori

ajutor umanitar pentru copii orfaniPatru copii orfani din localitatea Pilu, jud. Arad, au primit ajutor umanitar cu alimente de Sarbatori. Tatal acestor copii a decedat in 25 Octombrie 2014. A ramas in urma Aurelia, 3 copii minori si unul nascut dupa decesul tatalui. Doamna Aurelia este cunoscuta in sat ca o mama harnica care isi creste cu dragoste copii. Aceasta familie traieste numai din alocatia copiilor. Mama copiilor nu poate munci pentru ca trebuie sa aiba grija de bebelusul care are doar 8 luni de zile. Toti cei 3 copii invata foarte bine la scoala. Nevoia cea mai mare a acestei familii sunt alimentele. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am oferit acestor copii pachete consistente cu alimente, care speram sa le aduca o raza de speranta in ochii lor tristi.

 

O femeie foarte grav bolnava a primit de Sarbatori lemne de foc pentru toata iarna

ajutor umanitar cu lemneDoamna Mariana locuieste in satul Ieftimie Murgu, jud. Caras Severin. Aceasta este foarte grav bolnava si foarte saraca. Boala nu ii permite sa stea in picioare mai mult de zece minute. De ani de zile, din cauza bolii sta aproape tot timpul numai in pat. Doamna Mariana este foarte saraca, iar din mica pensie pe care o are aproape in totalitate este cheltuita numai pe medicamente. De multe ori nu are din ce sa isi faca de mancare. In fiecare saptamana este ajutata cu mancare de catre o echipa a asociatiei noastre umanitare care vine cu acest ajutor dintr-un sat apropiat. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna am cumparat doamnei Mariana lemnele de foc de care avea nevoie ca sa se poata incalzi. Din pacate am ajuns in localitate pe inserat si nu am putut filma lemnele care deja au fost cumparate. Multumim celor care ati facut posibil ca doamna Mariana sa poata sa aiba lemne si caldura in casa pentru aceasta iarna.

 

O familie de orfani din Craiova care locuiesc intr-o coliba, a primit lemne de foc, o soba si alimente de Sarbartori

ajutor umanitar lemne de focMircea si sotia lui au crescut la casa de copii. Acolo s-au cunoscut si mai tarziu s-au casatorit. Cat timp au avut loc de munca au locuit in Craiova cu chirie. De 15 ani insa, locuiesc intr-o coliba improvizata la marginea orasului Craiova, pe malul raului Amaradia. Nemaiavand loc de munca stabil, nu si-au mai permis sa plateasca chirie. La marginea Craiovei au gasit un ramasitele unui spatiu pentru paznici. Cei patru pereti de beton pe care i-au gasit, i-au acoperit cu nailoane, cu cartoane si cu placi de azbociment. De multe ori insa, datorita vanturilor foarte puternice, acoperisul improvizat a fost luat de vant, fiind nevoiti acum sa puna pe el pietre mari, bolovani ca vantul sa nu ii distruga acoperisul din nou. Din cauza conditiilor precare de locuit, Mircea s-a imbolnavit. Ori de cate ori are ocazia lucreaza cu ziua sau in croitorie. Sotia lucreaza atunci cand este chemata sa faca curatenia sau sa aiba grija de batrani. Visul lor este sa aiba o locuinta, cu conditii decente de locuit. Pana acum, nevoia lor cea mai mare a fost o soba noua, lemne de foc si alimentele. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am oferit acestei familii o soba noua, lemne de foc si alimente. Va multumim in numele acestei familii pentru ajutorul oferit. Ne dorim si speram ca in primavara, sa reusim sa le amenajam o noua locuinta cu conditii decente de locuit. Acesta este planul si dorinta noastra si suntem siguri ca, cu ajutorul dvs vom reusi sa facem lucrul acesta.

 

100 de copii si oameni ai strazii au primit o masa calda de Sarbatori

copii straziiIn fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” organizeaza o masa calda pentru copiii si oamenii strazii din canalele Bucurestiului. Acesta este unul din proiectele noastre de suflet, pe care il organizam din 2007, de cateva ori pe an, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri. Copii fara parinti, copii abandonati, copii care au fugit de acasa din cauza unor parinti betivi si violenti, copii a caror copilarie a fost furata, copii care nu stiu ce inseamna dragostea unei mame si grija unui tata, acestia sunt si au fost beneficiarii unei mese calde, acum cu ocazia Sarbatorii de Iarna. O masa calda de Craciun nu este mare lucru in comparatie cu nevoile atat de mari a acestor copiii ai strazii. Dar gestul nostru care se repeta de cateva ori pe an cu ajutoru dvs, reprezinta dragostea si afectiunea noastra pentru acesti copii. Oricine se opreste macar 10 minute din iuresul vietii ca sa asculte povestea unui copil crescut in strada (poate acum ajuns matur), nu poate sa nu ramana sensibilizat de drama prin care acesti copii au trecut si probabil vor trece pentru tot restul vietii lor. Unii dintre ei au crescut si au ajuns la maturitate in strada. Altii s-au casatorit si au copii chiar daca locuiesc in canalele orasului. Privit din afara, gestul nostru cu o masa calda, poate parea atat de mic, atat de neinsemnat. Dar in inima noastra, cei care suntem implicati, cat si in inima acestor copii ai nimanui, acest gest, acest mic ajutor, conteaza atat de mult incat sunt prea putine cuvinte pentru a fi exprimate…Va multumim in numele acestor copii si in numele asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania” pentru ajutorul dvs, cei care ati facut posibil ca acesti copii ai strazii sa poata primi o masa calda cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

 

O familie de batrani de 92 de ani a fost ajutata de Sarbatori cu lemne de foc si alimente

ajutor umanitar cu lemne pentru batrani

In urma cu 2 luni de zile am trecut cu masina prin satul Tincova, jud. Caras Severin. Pe sosea am vazut un batran care aducea in spate un lemn foarte greu. Se misca atat de incet si se clatina incat in prima faza am crezut ca este beat. Apropiindu-ma de el, am vazut un batran cu fata trista care isi cara lemnul in spinare. Imediat am tras pe dreapta si am intrebat o persoana din vecini iesita in cale, cine este batranelul de pe sosea cu lemnul in spate. Am aflat ca are 92 de ani si locuieste impreuna cu sotia lui care este de aceiasi varsta. Sunt singuri, neputinciosi, si nu au pe nimeni, singurul lor baiat a murit in urma cu cativa ani. Cu doar cateva saptamani in urma doi barbati au intrat in casa la ei sa le ceara sa le schimbe 50 de lei. Batranii au dorit sa ii ajute si s-au dus in casa sa le aduca banii, cei doi i-au urmarit sa vada unde aveau banii pusi, au intrat peste ei si le-au furat banii. In total au fost furati 7000 de lei. De aceea, domnul Cornel nu mai avea bani sa isi cumpere lemne de foc pentru iarna si a fost nevoit la cei 92 de ani sa isi taie un lemn de pe marginea unui canal. Cu ajutorul Domnului am reusit sa gasim oameni inimosi care au daruit si am reusit si am cumparat pentru aceasta familie de batrani, 2 masini de lemne, o soba si le-am aduc foarte multe alimente. Domnul sa fie laudat! Va multumim celor care ati facut posibil ca aceasta familie sa aiba Sarbatori Fericite!

 

O familie saraca de frati penticostali cu 5 copii a primit de Sarbatori o vaca

Fajutor umanitaramilia Crisan locuieste in satul Varadia de Mures, jud. Arad si fac parte din Biserica Penticostala. Aceasta familie ne-a fost recomandata ca fiind una harnica si de incredere. Familia Crisan are 5 copii, din care 2 sunt la liceu in Arad. Cativa ani de zile parintii nu au avut loc de munca, traind numai din ajutorul social. S-au descurcat foarte greu. Sansa lor a fost sa aiba un cal, cu care au reusit sa mai castige un banut in plus ca familia sa poata supravetui, muncind cu el pe la oamenii din sat. Isi doresc sa munceasca, iubesc animalele si viseaza sa aiba o mica ferma a lor. Dar visul lor s-a oprit doar la calul pe care il aveau. Prin recomandarea unor oameni de incredere am cunoscut aceasta familie. In toate discutiile noastre am observat dorinta ferma a parintilor ca, copii lor sa mearga la scoala, sa isi faca un viitor. Doi copii sunt la liceu in Arad si aici sunt ajutor umanitarcheltuielile cele mai mari ale parintilor. Acestia ar face orice ca odraslele lor sa poata continua scoala, mai ales ca au note foarte bune. Prin asociatia noastra umanitara aceasta familie a primit 2 capre care le sunt de mare folos. Apoi si-au dorit o vaca, pentru a avea o sursa de hrana si de venit in casa. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, in urma apelului nostru, Domnul a ingaduit  ca visul acestei familii sa se indeplineasca. Cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri aceasta familie are acum o vaca cu lapte. In numele familiei Crisan va multumim pentru ajutorul oferit. Domnul sa va rasplateasca efortul!

 

100 de familii sarace au fost ajutate cu alimente de Sarbatori

20160117_171551

An de an cu ocazia Sarbatorilor de Iarna asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” organizeaza o actiune de ajutor umanitar si de misiune crestina pentru familii sarace, constand in ajutorarea acestora cu alimente. In anul acesta actiunea s-a desfasurat pe raza judetelor: Arad, Bihor, Caras Severin, Timis si Hunedoara. In atentia noastra au fost peste 100 de familii sarace, in mod special familii de batrani singuri si neputinciosi, familii cu venituri foarte mici si familii sarace cu multi copii. Fiecare dintre aceste familii nevoiase au ceva in comun: nevoia de alimente. Daca in timpul anului aceste familii sarace se zbat pentru a supravetui, pentru a pune o paine pe masa copiilor, ne-am dorit ca acum, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, mesele lor sa fie imbelsugate. Domnul a miscat inimi si in anul acesta si cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit sa facem lucrul acesta. Ne dorim sa putem face lucrul acesta cat mai de posibil. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, fiecare din aceste familii au primit pachete consistente cu alimente, fiecare familie in functie de nevoile ei. Domnul sa fie laudat ca ne-a oferit aceasta posibilitate de slujire! De asemenea multumim sponsorilor si donatorilor nostri care au facut posibil ca aceste familii sarace sa se poata bucura de Sarbatorile de Iarna si sa nu le lipseasca de pe masa hrana. Vezi foto AICI

 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni