Ajuta o familie saraca de frati penticostali cu 5 copii sa aiba o vaca pentru hrana si o sursa de venit
Adăugată de Slujire in 19/12/2015, citită de 3.471 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta o familie saraca de frati penticostali cu 5 copii sa aiba o vaca pentru hrana si o sursa de venit

Doamna Simona Crisan isi creste cu dragoste impreuna cu sotul ei cei 5 copii. Aceasta familie locuieste in comuna Varadia de Mures, pe Valea Muresului, intr-o zona in care locurile de munca lipsesc aproape cu desavarsire. Acestia se ocupa in mod special cu agricultura si sunt cunoscuti in sat ca o familie harnica si unita. O perioada lunga de timp au supravetuit numai de 350 de lei ajutorul social si alocatiile copiilor. De curand, sotul a reusit sa isi gaseasca de munca in Savarsin. Insa cheltuielie sunt foarte mari pentru ca au 2 copii la liceu in Arad.

 

 

Parintii pun foarte mare accent pe educatia scolara a copiilor incercand sa le ofere tot suportul necesar pentru scoala. In acest context, familia Crisan isi doreste o vaca cu lapte, pentru a avea o sursa de venit si de hrana pentru copii. O vaca le-ar asigura laptele pentru copii si le-ar oferi posibilitatea de a avea o sursa minima de venit prin vanzarea de lapte si produse lactate in sat. Familia Crisan dispune de toate conditiile pentru a creste o vaca. Are fan suficient, are un cal si caruta, are un grajd sufiecient de mare pentru adapostul animalelor primit gratuit de la vecini.

De asemenea, prin intermediul asociatiei noastre, aceasta familie a primit cadou din partea unui sponsor, doua capre care le este de mare ajutor. Ne dorim ca acum, de Sarbatori, sa facem o bucurie acestei familii oferindu-le o vaca. Ei nu doresc bani sau alte bunuri, ci o vaca ca sa poata munci pentru copii lor. Pe langa faptul ca isi doresc sa munceasca, cel mai mult ne-a impresionat la aceasta familie dorinta de a oferi copiilor lor o educatie scolara.

Parintii doresc sa faca toate eforturile pentru ca, copii lor sa isi poata termina scoala si sa poata avea un viitor mai bun decat al lor. Facem un apel de suflet catre toate persoanele care citesc acest articol sau vad materialul video de mai jos, sa intervina si sa ajute aceasta familie fie cu fonduri pentru cumpararea unei vaci, fie, de ce nu, oferirea direct a unei vaci.

Atunci cand vaca va fi cumparata, intreaga actiune va fi filmata, iar la final vom posta aici si pe site-ul nostru, un material video din cadrul acestei actiuni de ajutor umanitar, cat si un mesaj video de multumire din partea acestei familii catre toti cei care au ajutat-o.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la email: [email protected] sau telefon: 0749 402 098

Cei care doriti sa faceti donatii, puteti folosi modalitatile de mai jos:

 

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

 

LA BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

LA RAIFFEISEN BANK

RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU

 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni