Simona Ferariu care sufera de boala oaselor de sticla are o locuinta noua
Adăugată de Slujire in 15/10/2015, citită de 2.062 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Simona Ferariu care sufera de boala oaselor de sticla are o locuinta noua

Boala oaselor de sticla poate nu pare atat de cunoscuta pentru unii dintre noi, insa sunt multe persoane care au mostenit aceasta boala. Simona Ferariu stie ce inseamna boala oaselor de sticla si este o marturie pentru cei sanatosi, deoarece in ciuda suferintei prin care trece, ea a indraznit sa viseze si sa creada in indeplinirea visului ei – dorinta de a avea o locuinta a ei. Dorinta ei timida a prins contur si astazi, Simona traieste clipe unice in noua ei locuinta. Cu mult timp in urma, Simona Ferariu a fost diagnosticata cu boala oaselor de stica. Boala este de asa natura incat ea este nevoita sa stea fie in carucior sau in pat, neputand sa se administreze pe cont propriu.

VEZI VIDEO: AICI

De cand s-a nascut, ea nu a putut sa umble niciodata si in fiecare moment a fost insotita de cineva. Acum, Simona Ferariu are 43 de ani si pentru ca nu avea o locuinta proprie a locuit timp de peste 12 ani in ,,Blocul fantoma” din orasul Hunedoara. Conditiile in care a locuit in acel bloc sunt greu de imaginat pentru zilele noastre, dar sunt cat se poate de reale – fara curent, fara apa, fara baie si caldura, camere contaminate cu mucegai si sobolani. In urma unui reportaj, primaria din Hunedoara i-a oferit Simonei un alt apartament intr-un bloc mai bun, dar cu conditii care nu depaseau cu mult cele anterioare. Geamurile erau putrede, peretii negrii de mucegai, baia lipsita de o cada, chiuveta si toaleta, iar pe jos era numai beton. O romanca cu suflet mare din SUA a cumparat in prima faza geamurile termopan inlocuindu-le pe cele putrede.

Cu toate acestea, posibilitatile acestei femei nu au putut sa acopere toate nevoile de refacere ale apartamnetului, astfel ca locuinta Simonei mai avea nevoie de amenajari. Suma aproximativa pentru toate materialele si amenajarile interioare se ridica la 2500 euro.Vestea buna este ca toate aceste nevoi au fost indeplinite si astazi Simona Ferariu se poate buncura ca visul ei a devenit realitate.

Pentru ca apartamentul sa fie astazi intr-o stare buna au existat persoane cu suflet, care au constientizat situatia grava prin care a trecut Simona si au ajutat-o ca sa poata avea conditii minime de locuit. Astazi, intregul apartament este reconditionat, iar Simona nu mai este nevoita sa stea la cunostinte pe timp de iarna. Baia si piesele care lipseau – cada, chiuveta si toaleta- au fost amenajate, asa incat Simona se poate bucura de toate facilitatile. Bucataria a fost refacuta, primind un frigider, un aragaz si o masina de spalat.

Daca pana acum conditiile in care a trait Simona nu ii permiteau sa se bucure de caldura si apa calda, astazi Simona traieste ceea ce de multi ani doar a visat. Alaturi de singurul pat pe care il avea in tot apartamnetul, ea a mai primit si dulap pentru haine, iar betonul care de multe ori nu ii permitea sa se deplaseze cu caruciorul a fost inlocuit cu parchet si covoare.Cele 6 usi putrede au fost si ele inlocuite, iar peretii ce alta data erau negrii de mucegai, acum sunt zugraviti intr-un aspect placut.

Noua imagine a apartamentului este incomparabila cu cea care a fost la inceput. Daca pana acum insotitoarea Simonei nu putea sa o ajute din cauza conditiilor dezastruoase, astazi odata cu conditiile oferite, Simona poate sa se bucure si de o ingrijire pe masura. Chiar daca boala din trupul Simonei ii provoaca deseori durere si amaraciune, reconditionarea apartamentului este un motiv de bucurie pentru ea.

Faptul ca are o locuinta cu cele necesare aduce raze de lumina pe cerul intunecat al vietii sale. De mult Simona Ferariu a visat la asemenea conditii pe vremea cand locuia in blocul fantoma, dar dorinta ei fumeganda a fost aprinsa dupa multe clipe de asteptare. Boala ramane in trupul Simonei Ferariu, dar crearea unui confort in viata ei o motiveaza sa lupte, sa spere si sa creada in implinirea miracolelor. Multumim tuturor sponsorilor care au ajut-o pe Simona.

Multumim in mod special Librariei Maranatha care a donat 2 000 lei actiunea de amenajare a locuintei Simonei. Multumim clientilor care au ales Libraria Maranatha, care au comandat Biblii, Carti Crestine si Cadouri Crestine. Orice comanda la Libraria Maranatha s-a transforma in ajutor umanitar pentru astfel de cazuri umanitare.

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni