Ajuta un tanar sarac din Uganda sa termine Facultatea de Medicina din Timisoara
Adăugată de Slujire in 24/09/2015, citită de 2.100 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta un tanar sarac din Uganda sa termine Facultatea de Medicina din Timisoara

Swizen este un tanar din Uganda care isi doreste foarte mult sa devina medic cardiolog in Romania. Provine dintr-o familie foarte saraca si cu multi copii. A ajuns student la medicina in Romania dupa ce tatal sau si-a vandut toata averea (vacile si o locuinta) pentru a putea plati biletul de avion si taxa scolara pentru primul an de facultate la medicina in Timisoara. A crezut ca in Romania isi va putea gasi de lucru si se va auto sustine.

VIDEO AICI: www.slujirecrestina.ro

Ajuns in tara noastra, dupa ce si-a platit taxa scolara, a ramas fara bani si era aproape sa locuiasca pe strazi. Insa, un tanar student milos din Oravita, jud. Caras Severin l-a ajutat cu cazarea si banii de mancare pentru primul an de studii. In vacanta de vara s-a angajat ca vacar la o ferma din jud. Caras Severin. Proprietarii fermei de vaci ne-au contactat si ne-au rugat sa il ajutam pe Swizen ,,sa isi poata continua studiile pentru ca este un baiat inteligent, serios, harnic si merita ajutat. Swizen nu trebuie sa stea la vaci ci la scoala”. 

Impresionat de marturia acestor oameni l-am cunoscut si noi pe Swizen, am preluat cazul lui si l-am promovat. Din 2011 si pana astazi am reusit an de an de an sa il sustinem cu plata taxei scolare de 3200 de euro anual si 200 de euro taxa de sedere in Romania. Au fost persoane care vazand cazul lui pe site-ul nostru l-au ajutat cu haine, alimente sau fonduri. O persoana (care doreste sa ramana anonima) din Timisoara ii ofera din 2013 si pana astazi 3 mese gratuite pe zi. O alta familie de pensionari din Turnu Magurele l-au ,,adoptat” pe Swizen si il considera ca si pe copilul lor.

Vorbesc zilnic la telefon, il ajuta cu bani de buzunar sau pentru chirie, se viziteaza reciproc, etc (vezi video cu marturia familiei Costinas din Turnu Magurele). Persoanele care l-au cunoscut pe Swizen ne-au facut doar recomandari foarte bune: de la prieteni, sponsori, cunoscuti, pana la proprietarea garsonierei in care sta cu chirie. La scoala, Swizen a trecut toate examenele doar cu 9 si 10. De aceea noi cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri am investit in Swizen, pentru ca avem incredere in el, ca poate sa devina un bun cardiolog de care Romania are nevoie.

Anii au trecut si acum Swizen va intra in Octombrie in ultimul an de studii la Facultatea de Medicina Victor Babes din Timisoara. Sta sa intre in anul VI de studii si are nevoie din nou de 3200 de euro pentru taxa scolara si de 200 de euro pentru permisul de sedere in Romania.

Facem un apel la toti oamenii cu suflet mare, haideti impreuna sa il ajutam pe Sweizen sa devina medic cardiolog in Romania! Haideti sa investim impreuna in acest baiat cu potential si de valoare. Din putinul nostru, noi toti ne putem uni din nou fortele ca sa il ajutam pe Swizen sa isi poata plati taxa scolara si taxa de sedere in Romania. Alte persoana inimoase il vor ajuta in continuare cu chiria si mancarea.

Pentru mai multe informatii despre Swizen, sau cei care doriti sa intrati in contact cu el, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected], Tel: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa il ajutati pe Swizen cu orice suma, o puteti face folosind modalitatile de mai jos:

(va rugam sa specificati destinatia sumei: ,,Pt Swizen”)

1. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza prin transfer bancar in conturile de mai jos, deschise la BCR sau Raiffeisen Bank pe numele Asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:

LA BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

LA RAIFFEISEN BANK

Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU

 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni