Ajuta 100 de copii orfani si saraci sa aiba rechizite scolare pentru scoala
Adăugată de Slujire in 08/09/2015, citită de 1.345 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
 Ajuta 100 de copii orfani si saraci sa aiba rechizite scolare pentru scoala
Campania se desfasoara in perioada 1 - 30 Septembrie
 
In fiecare an asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” se implica in ajutorarea copiilor saraci, care nu au posibilitati pentru a merge la scoala sau sunt in pragul abandonului scolar din cauza lipsei de rechizite. Zeci de copii saraci au primit pana acum din partea noastra rechizite scolare. In mod special in atentia noastra sunt 20 de copii orfani pe care ii vom ajuta cu tot ceea ce este nevoie pentru scoala, deoarece micutii sunt in pericolul de nu avea cele necesare inceperii anului scolar.
 
Cei mai multi dintre acestia traiesc in pragul saraciei, fiind crescuti in general de mame ramase vaduve si care traiesc numai din copii orfani si saraciajutorul social sau alocatia copiilor. O parte din copii sunt crescuti de bunici, supravetuind dintr-o mica pensie. Actiunea de ajutor cu rechizite scolare se desfasora pentru al noualea an consecutiv. Copii ajutati provin din familii defavorizate din judetele: Arad, Caras Severin, Timis, Hunedoara si Bihor.
 
Pe langa ajutorul oferit cu rechizite scolare, asociatia noastra ofera consilirere parintilor acestor copii. Efortul nostru se concentreaza prin a-i constientiza pe parinti de importanta educatiei scolare pentru copiilor lor, pentru a-i convinge ca orice s-ar intampla, indiferent de probleme, copii acestia nu trebuie sa abandoneze scoala. Din acest motiv, cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, dorim sa asiguram acestor copii rechizitele scolare necesare pentru a limita sau a elimina in mod definitiv riscul de abandon scolar.
 
Asa cum am obisnuit an de an, la finalul acestui proiect, asociatia noastra va prezenta un material video cu copii ajutati cat si interviuri video si mesajul de multumire din partea copiilor ajutati si parintilor acestora. Copii acestia se afla in pragul abandonului scolar si au nevoie de ajutorul nostru. Un copil fara educatie, fara scoala, maine va deveni un potential infractor.
 
Va multumim ca dvs ati fost alaturi de noi in ultimii 9 ani de zile si impreuna am putut sa ii ajutam pe acesti copii. Va invitam si va rugam sa fiti din nou alaturi de noi si in anul acesta in sustinerea acestor copii cu rechizite scolare.
 
Pentru fiecare copil vom avea nevoie de 100 de lei, in total vom avea nevoie de suma de 10 000 lei. Fiecare copil va primi din partea noastra rechizitele scolare in functie de donatiile pe care le vom primi din partea dvs. Va multumim in avans ca veti fi alaturi de noi! Va multumim in avans ca impreuna vom schimba viata acestor copii, incat ei sa aiba parte de rechizite scolare, de scoala, de educatie, de un viitor mai bun!
 
Ne dorim ca fiecare copil sa primeasca:
 
- 20 de caiete de matematica si limba romana = 10 lei;
– 2 caiete studentesti 8 lei;
– 3 caiete de biologie 5 lei;
– 3 caiete pentru desen 5 lei;
– 3 caiete de geografie 5 lei;
– creioane colorate 5 lei;
– carioci 5 lei;
– creioane de 5 lei;
– pixuri de 5 lei;
– set geometrie 8 lei;
– acuarele 5 lei;
– ghiozdan de 30 lei.
– acuarele 5 lei.
 
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de email: [email protected], sau telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833
 
Donatiile pot fi efectuate prin modalitatile prezentate mai jos:
 
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR si Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”:
 
 
CONTURI LA BCR:
 
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
 
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
 
COD SWIFT:RNCBROBU
 
 
CONTURI LA RAIFFEISEN BANK
 
Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
 
Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975
 
COD SWIFT: RZBRROBU
 
 
Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

 
Tel: 0749 402 098

Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni